avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut avocat

Buna ziua,

As dori sa intentez proces fostului angajator pe baza de calomnie, defaimarea imaginii pentru care sa cer daune morale si un mail cu dezmintirea afirmatiilor facute vis-a-vis de numele meu. Daca doreste cineva sa ma ajute, va rog sa-mi trimiteti mail pe adresa misha_crys@yahoo.com sa stabilim conditiile si sa pot spune pe larg despre ce este vorba.

Multumesc,
Mihaela Papadopol / Bucuresti
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
misha_crys, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:43, 15 Septembrie 2011
Infractiunea de calomnie nu mai este prevazuta de Codul penal ...
Calomnia e dezincriminata in penal, dar puteti intenta proces civil, cu mentiunea ca se plateste taxa de timbru la valoarea daunelor solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie? cristicarnisca cristicarnisca Buna ziua As dori un sfat avizat in legatura cu o fapta care mi s-a intamplat recent In luna februarie in firma au fost desfiintate niste posturi, ... (vezi toată discuția)
Injurii, calomnia dealess dealess Buna ziua. Intrebarea mea este daca se poate intenta actiune civila fostei mele sotii pt injurii recente in baza unor mesaje primite pe telefon pt expresii de ... (vezi toată discuția)
Incepere un proces pe persoana fizica pentru defaimare si acuzatii mincinoase m_e_l m_e_l buna seara...as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa fac pentru a incepe un proces pe persoana fizica pentru defaimare...Situatia sta in felul urmator : sotia ... (vezi toată discuția)