avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate am3

Activitate am3

Răspuns la discuția certificat de negrevare
mie mi-au cerut certificatul asta in suedia.prima data au zis ca trebuie certificat de atestare fiscala si acum knd a iesit acest certificat au zis ca trebuie cert de negrevare....
buna seara,poate cineva sa-mi spuna de unde sa iau certificatul de negrevare pt societate si la ce foloseste?multumesc anticipat
Discuție indemnizatie
buna ziua!am vazut ca legea cu indemnizatia pt gemeni si tripleti s-a promulgat de cea pt studenti stiti cv?multumesc anticipat.
pai na atat de competenti sunt angajatii pe posturi=))
multumesc mult...incompetentii de la protectia sociala mi-au spus ca facultatea trebuie s-mi dea banii nu statul=))...o sa urmaresc s vad dak o sa intre in vigoare.
da la acesta ma refeream:D
am fost studenta la o alta facultate am inghetat anul si aqm sunt tot in primul an.ma refer la legea care s-a votat in parlament in legatura cu mamele studende si parintii cu gemeni si tripleti,sapt trecuta parca......mai trebuia doar promulgata de presedinte.
pai si cu legea votata de parlamentari qm ramane?:D
buna ziua!as vrea sa stiu si eu daca a intrat in vigoare legea privind indemnizatia pt studente si daca da as putea beneficia in conditiile in care sunt studenta in anul 1 la zi iar fiica mea are 1 an?multumesc anticipat