avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat de negrevare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat de negrevare

buna seara,poate cineva sa-mi spuna de unde sa iau certificatul de negrevare pt societate si la ce foloseste?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: am3 , utilizator 14:40, 8 Octombrie 2009
Certificatul de negrevare se eliberareaza de catre Directia Finantelor Publice si atesta faptul ca societatea nu are datorii la stat.
La ce foloseste?Foloseste de exemplu la instrainarea societatii! Sau la obtinerea unui credit bancar!B-)
mie mi-au cerut certificatul asta in suedia.prima data au zis ca trebuie certificat de atestare fiscala si acum knd a iesit acest certificat au zis ca trebuie cert de negrevare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat fiscal, in vederea inmatricularii s3pukku s3pukku Am cumparat o masina de la o firma acum 2 luni jumate, cu factura si chitanta. Masina a fost adusa din germania a avut numere de tol si un rand de nr ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal STOICA MADALINA STOICA MADALINA CUM PROCEDEZ PENTRU A OBTINE UN CERTIFICAT FISCAL PENTRU O LICITATIE? (vezi toată discuția)
Dovada care sa ateste ca am avut un srl si ca mi-am platit darile la stat gr_ionut gr_ionut Buna ziua, am o intrebare: De unde pot sa scot o adeverinta/dovata care sa ateste ca am avut un SRL si ca mi-am platit darile la stat?? Firma a fost ... (vezi toată discuția)