avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CERTIFICAT FISCAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CERTIFICAT FISCAL

CUM PROCEDEZ PENTRU A OBTINE UN CERTIFICAT FISCAL PENTRU O LICITATIE?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:33, 28 August 2011
In cazul in care sunteti persoana juridica, va adresati Directiei impozite si taxe din cadrul Primariei in raza teritoriala a careia aveti sediul societatii, cu o cerere de eliberare certificat de atestare fiscala, taxa de timbru 2 lei si ultima balanta.
In cazul in care sunteti persoana fizica, va adresati aceleiasi institutii cu cerere, taxa de timbru si copie CI.
STOICA MADALINA a scris:

CUM PROCEDEZ PENTRU A OBTINE UN CERTIFICAT FISCAL PENTRU O LICITATIE?

La o licitatie pot fi cerute 2 (doua) certificate de atestare privind situatia impozitelor si taxelor datorate si achitate:

(1) de la Serviciul Public Finante Locale din subordinea Primariei pentru impozitele si taxele locale si
(2) de la Administratia Finantelor Publice pentru micii contribuabili, de la Directia Generala a Finantelor Publice a judetului pentru contribuabilii mijlocii sau de la Serviciul Mari Contribuabili pentru impozitele si taxele datorate la bugetul de stat si bugetele asigurarilor sociale si ale fondurilor speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozitului la casa cu teren 1300 mp GABYBABY GABYBABY TATAL MEU NU A MAI PLATIT IMPOZITUL DE 6 ANI LA CASA SI CURTE 1300 MP,ACUM EU FIICA LUI VREAU SA VAND ACEA CASA CU TEREN SI M-AM TREZIT CU UN IMPOZIT DE 36 MIL ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice.Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Directia generala a finantelor publice andra1234 andra1234 buna seara, pt participarea la o licitatie mi se solicita :\'\'Certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat ... (vezi toată discuția)