de fapt la kaufland se fac restructurari si au chemat un anumit nr de personal si ne au pus sa ne dam demisia cine nu a vrut este hartuit si bagat in comisie disciplinara,la itm am fost si mi-au zis ca au trimis reclamatia mea la itm ul de la bucuresti pt ca acolo am eu contractul inreg
avocat mi-am angajar dar procesul va fi in septembrie si nu inteleg dc sa ma duc acolo unde vor ei atata timp cat eu contestatia aia o fac ca eu sa nu ma duc acolo ,iar cand se va judeca termenul de mutara va expira asa ca la ce ma m ai judec?
din 1 07 2009 urmeaza sa mi se schimbe incadrarea intr-o functie infirma pt 60 de zile..am contestat acea decizie dar am inteles ca avocatii au luat vacanta si pana in septembrie cand se intorc nu pot face nimik,dar pana atunki perioada de sanctionare trece si atunki eu dc m ai contest.Intrebare: Atata timp cat eu contest decizia eu trebuie sa ma duc acolo unde zik ei?
Astazi mi a fost adusa la cunostiinta decizia..dar cand am cerut o copia mi a zis tipa de la personal ca trebuie sa o trimeata la itm sa o inreg si apoi o sa primesc....acum intreb are ceva daca am semnat decizia aceea?nu era un act aditional..
Buna ziua,vineri la ora 10 :00 m am prezentat la comisie mare mi a fost mirarea sa vad de ce sunt acuzata,sefa mea de departament tinea in mana o reclamatie care suna cam asa : Nume: Margarit,Reclmatie:Casiera incasandu-mi prea multi bani am ramas cu un gust amar refuzand sa mai intru in magazin. Fara sa fie semnata fara sa se specifice numele casierei,fara data ori ceva ca omul sa poata fi contactat,ceea ce mi se pare mie e ca ar fi scrisul ei...
am luat legatura cu un avocat si am expus problema acum din ce a vazut in acea decizie mi a zis sa ma pre4zint sg la comisie pt ca ei au procedat corect si daca s ar prezanta cu mine probabil si ar face temele mai bine ..acum nu stiu ce sa fac sa consult alt avocat?
Am primit instiintarea cu data si ora dar de ce anume sunt acuzata nu spune nimic .Iar in privinta concediului de studii am dus o cerere,adeverinta,orarul de la scoala stampilat de secretara cel putin daca nu-mi acorda concediu sa ma puna in grafic in asa fel incat sa ma pot duce la ex dar sefa mea ma pus tocmai sa nu ma duc la ex