In cadrul companiei in care lucrez , s-a trimis un anunt prin intermediul caruia ni se aduce la cunostinta ca putem incheia un nou contract de munca , fractie norma , de la 4 la 6 ore pentru o activitate de introducere si validare date .
IAceasta activitate se poate desfasura cu precadere in zilele de sambata , deoarece trebuiesc centralizate datele din cursul saptamanii .
In conditiile in care am un contract de munca cu norma intreaga , mi se poate incheia un al doilea contract de munca pentru 4 ore sambata , operator date ?
Cum ar trebui sa fie acest contract ? Este specificat ca voi lucra doar in week-end? Este legal sa cumulez functii la acelasi angajator? Nu se incalca dreptul la doua zile libere consecutiv deoarece voi lucra de luni pana vineri pe o functie si sambata pe alta functie , avand doar ziua de duminica liber?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va rog sa ma indrumati catre art de lege care prevad acest tip de contract .
Am urmatoarea situatie la care sper sa primesc un raspuns din partea D-voastra .
Am fost 4 actionari la o societate privata , dar eu singurul administrator numit prin statut .
Societatea a intrat in faliment , a fost numit lichidatorul iar putinele stocuri si utilaje nu reusesc sa fie valorificate pentru a acoperi creantele .
Momentan sunt administrator al altor doua societati , dar fara a fi si actionar .
Intrebarea mea este urmatoarea ; pot sa imi procur o locuinta , impreuna cu sotia prin credit imobiliar fara ca acest bun sa poata fi executat in contul datoriilor inregistrate de prima unitate falimentara ?
Daca exista posibilitatea ca numai sotia sa procure locuinta , fara ca numele meu sa figureze in actul de dobandire al casei , inlaturand astfel riscul ca acest bun sa fie vreodata executat.
multumesc