avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate MalinaCazac

Activitate MalinaCazac

Cine ma poate ajuta.Locuiesc in Germania de 1 an. La iesire din magazin alimentar nu am achitat 3 articole in valuare de 5.39 euro (o cutie de ceai,un creion pentru machiaj si un lac de unghii-toate acestea au fost returnate).Am fost oprita de catre controlorul magazinului.Am fost supusa intrebarilor si unui control minutios in geanta.Dupa care a fost facut un protocol sau un proces verbal,nu stiu la sigur cum poate fi numita aceasta hirtie,dupa aceasta a fost chemata politia,si dinnou controlata si verificata,mi s-a cerut toate datele, de la ''cum ma cheama,de unde vin, data nasterii,si locul de trai la moment in Germania'',deoarece nu aveam nici un documente cu mine (pasaport).Vreau sa stiu la ce ma pot astepta in astfel de caz,caci de la ei nu am mai putut afla un raspuns concret.Unde va fi inregistrat acest caz, si daca imi va fi patat cazierul juridic?Astfel de caz e pentru prima data. Sunt insarcinata in a 8 luna si imi fac mari griji sa nu fie ceva grav ca rezultat.Multumesc Anticipat!
Răspuns la discuția am furat--(gainarii)
r.gabi a scris:

Intotdeauna este de apreciat o justitie corecta.Mult succes de acum inainte !

Dm.Radu, cu ce ati fost pedepsit pina la urma, cu amenda administrativa sau cu cea penala,aveti patat cazierul?