avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate bebemariaelena

Activitate bebemariaelena

Am gasit informatia ca acel sediu de Pfa dateaza din anul 2008. Se pare ca nici vanzatorul (a mostenit imobilul pe care vrea sa.l vanda) nu stia de existenta lui. Nu stiu ce fel de contract sta la baza acelui sediu de PFA. Ce probleme pot sa intampin daca totusi cumpar acel imobil? Ma pot trezi cu impozite si/sau popriri de orice fel aplicate mie noului proprietar in numele acelui PFA?

O actiune de reziliere a sediului social in instanta cum se face? cu ce costuri aproximative? si cam cat dureaza pana la solutionare?
Buna seara,

Va rog sa ma indrumati in speta urmatoare:

Sunt pe punctul de a cumpara o locuinta si cautand pe net am aflat ca exista un PFA cu activitate taxi inregistrat cu sediul social la respectiva adresa. Nu m-au informat despre existenta acestui PFA nici vanzatorul nici agentul imobiliar. Cum scap de acest PFA? Doresc ca imobilul sa fie degrevat de orice sarcina in momentul achizitiei. Multumesc
Am gasit in Codul Fiscal art 84 urmatoarea exprimare:
"
ART. 84 Stabilirea si plata impozitului pe venitul net anual impozabil
(5) Organul fiscal stabileste impozitul anual datorat si emite o decizie de impunere, in intervalul si in forma stabilite prin ordin al ministrului finantelor publice "

Stiti cumva daca s-a emis acest ordin al ministrului finantelor publice ptr veniturile anului 2008? CAND anume se emite; in ce perioada a anului?
Buna ziua,

Am cautat in Codul de procedura fiscala dar n-am gasit. Mentionez ca sunt PFA, platitor de TVA, am depus declaratia 200 pana la 15 mai 2009. In cat timp este obligata Administratia financiara sa-mi elibereze decizia de impunere finala ? Inspectorul de care apartin ma plimba cu vorba. Din calculele mele am de recuperat ceva banuti si n-as vrea sa achit transa 2 de impozit estimat. As vrea sa compensez sumele. Ma puteti ghida spre fragmentul de lege care reglementeaza asta ? multumesc anticipat ptr raspuns.