avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... care este data la care primesc decizia finala de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

care este data la care primesc decizia finala de impunere?

Buna ziua,

Am cautat in Codul de procedura fiscala dar n-am gasit. Mentionez ca sunt PFA, platitor de TVA, am depus declaratia 200 pana la 15 mai 2009. In cat timp este obligata Administratia financiara sa-mi elibereze decizia de impunere finala ? Inspectorul de care apartin ma plimba cu vorba. Din calculele mele am de recuperat ceva banuti si n-as vrea sa achit transa 2 de impozit estimat. As vrea sa compensez sumele. Ma puteti ghida spre fragmentul de lege care reglementeaza asta ? multumesc anticipat ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: bebemariaelena , utilizator 15:54, 1 Iunie 2009
bebemariaelena a scris:

Buna ziua,

Am cautat in Codul de procedura fiscala dar n-am gasit. Mentionez ca sunt PFA, platitor de TVA, am depus declaratia 200 pana la 15 mai 2009. In cat timp este obligata Administratia financiara sa-mi elibereze decizia de impunere finala ? Inspectorul de care apartin ma plimba cu vorba. Din calculele mele am de recuperat ceva banuti si n-as vrea sa achit transa 2 de impozit estimat. As vrea sa compensez sumele. Ma puteti ghida spre fragmentul de lege care reglementeaza asta ? multumesc anticipat ptr raspuns.

15.09.2009 pentru 2008

Succes!
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2009
Oranina Dumitru, Contabil
Am gasit in Codul Fiscal art 84 urmatoarea exprimare:
"
ART. 84 Stabilirea si plata impozitului pe venitul net anual impozabil
(5) Organul fiscal stabileste impozitul anual datorat si emite o decizie de impunere, in intervalul si in forma stabilite prin ordin al ministrului finantelor publice "

Stiti cumva daca s-a emis acest ordin al ministrului finantelor publice ptr veniturile anului 2008? CAND anume se emite; in ce perioada a anului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere camere de sezon duta4444 duta4444 Buna seara, dețin o casa de vacanța in Costinesti și odată cu venirea verii vreau sa o închiriez. Îmi puteți spune ce trebuie sa fac pt a intra in ... (vezi toată discuția)
Nu pot inceta contractul de inchiriere... indii indii Daca inchiriez apartamentul meu proprietate personala unei alte persoane pe o perioada de 17 ani si Finantele imi emit decizia de plati anticipate pentru anul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit in 2010 pt.soc.care au fost micro cu impozit cu 3% camicami camicami Avand in vedere ca din 2010 se schimba modul modul de stabilire a impozitului pe profit trimestrial ptr.societatile platitoare de impozit 16% in anul 2009,va ... (vezi toată discuția)