avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar o locuinta si am aflat ca exista un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar o locuinta si am aflat ca exista un sediu PFA la adresa. Cum scap de acest PFA ?

Buna seara,

Va rog sa ma indrumati in speta urmatoare:

Sunt pe punctul de a cumpara o locuinta si cautand pe net am aflat ca exista un PFA cu activitate taxi inregistrat cu sediul social la respectiva adresa. Nu m-au informat despre existenta acestui PFA nici vanzatorul nici agentul imobiliar. Cum scap de acest PFA? Doresc ca imobilul sa fie degrevat de orice sarcina in momentul achizitiei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: bebemariaelena , utilizator 22:18, 12 Noiembrie 2016
Ii rugati sa schimbe/radieze sediul social de la aceasta adresa.

In caz contrar va trebui sa faceti actiune in instanta de radiere a sediului.
Am gasit informatia ca acel sediu de Pfa dateaza din anul 2008. Se pare ca nici vanzatorul (a mostenit imobilul pe care vrea sa.l vanda) nu stia de existenta lui. Nu stiu ce fel de contract sta la baza acelui sediu de PFA. Ce probleme pot sa intampin daca totusi cumpar acel imobil? Ma pot trezi cu impozite si/sau popriri de orice fel aplicate mie noului proprietar in numele acelui PFA?

O actiune de reziliere a sediului social in instanta cum se face? cu ce costuri aproximative? si cam cat dureaza pana la solutionare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - firma care are sediu social la adresa imobilului, fara acordul proprietarului antoniaclaudia antoniaclaudia vreau sa vand un imobil proprietate personala, insa, la cutia de scrisorii primesc citatii si diverse corespondenta pe numele unei societati la care eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Clauza radiere sediu social, in contract de inchiriere smith123 smith123 Buna ziua, Inchiriez unei firme un spatiu, in care isi face si sediu social, insa la rezilierea contractului (indiferent de motivul rezilierii, bineinteles ... (vezi toată discuția)
Obligatii sediu social Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am o intrebare: daca-i pun la dispozitie, unei cunostinte, locuinta mea, pentru a fi declarata sediu social pentru o firma noua, fara a ma implica ... (vezi toată discuția)