Multumesc mult pt răspuns. Credeam ca nu mai beneficiez deloc daca trec cele 10 zile si nu depun Actele.Practic o sa fie o perioada in care nu o sa primesc banii pt ca nu am continuitate.
Buna ziua! M au sunat de la firma unde lucram cand am intrat in concediu de creștere copil si mi au spus ca sunt in insolventa si din data de 22.02.2017 sunt in preaviz 20 de zile , urmând sa imi trimită actele pt șomaj. Inițial mi au spus ca am 10 zile la dispoziție sa depun actele de șomaj de cand se termina preavizul dar cand am sunat pe 22 .03 mi au spus ca nu ma condiționează nimic si pot depune actele si mai tarziu. Nu am primit nici pana azi actele necesare,firma fiind din buc, eu din br.intebarea este : pana cand pot depune actele de șomaj?
Asa vrem , dar nu știm ce sa facem, daca sa consultam un avocat sau nu. Daca nu avem câștig de cauza mai plătim si alte cheltuieli pe lângă amenda? Nu am fost niciodată implicați in vreo problema similară si nu avem habar.multumesc mult!
Ce câștig de cauza as avea daca as contesta o amenda de 3000 lei data de jandarmerie pt ca am intervenit in desfășurarea activității lor, din punctul lor de vedere? Nu i am agresat fizic si nici verbal. Doar ca nu am păstrat distanța impusă de ei si mi au dat cu spray lacrimogen de la 30-40 cm direct in ochi.amenda am primit o acasa fara sa am habar de ea.
buna ziua.de curand am deschis o frizerie si o contabila "desteapta" m-a indrumat sa o fac SC platitoare de TVA pt k : dak vreodata vreau sa-mi cumpar vreo masina sau altceva sa pot recupera TVA-ul.Intrebarea mea era dak pot schimba din platitor de TVA in neplatitor de TVA . Tin sa precizez k pe 01.06 a fost prima zi de activitate si trebuie sa duc D 100 si D 300 .
Si inca ceva k sa fac AF trebuie k un membru din familie sa aiba specializare pe respectivul domeniu de activitate?