Am fost lovita de un individ cu pumnul in fata, m-am dezechilibrat si m-am lovit cu capul de perete. Am chemat Politia, insa in momentul sosirii individul fugise. Am dat declaratie cu tot ce s-a intamplat, semnalmente. Am mers la Urgente unde mi s-a dat o scrisoare medicala cu diagnosticul de agresiune, TF cu contuzie mandibulara, TCC minor nivel 0 cu hematom epicranian parietal stang.
Cei de Politie mi-au spus ca daca il vor prinde ei, va lua o amenda de 20 de milioane. Daca merg cu el in Tribunal va fi amendat cu 15 milioane.
Ce este de facut? Vad ca Politia nu se sinchiseste sa-l gaseasca.
S-a solutionat un proces penal si cu plata unor despagubiri, pe langa pedeapsa. As vrea sa stiu cum se poate face plata acestor despagubiri. Suma este foarte mare. Exista posibilitatea unei esalonari? Se poate discuta acest lucru cu partea care a solicitat despagubirile din moment ce exista o hotarare judecatoreasca? Sau plata se face integral la un anumit termen? :-/
Multumesc pt orice raspuns care ma poate ajuta sa rezolv situatia asta destul de neplacuta.
Este cineva atat de amabil incat sa ma ajute cu 5-6 spete de practica judiciara dupa anul 2000? Este vorba despre vinovatie ca trasatura esentiala a infractiunii. Mi s-au cerut solutii date de instante, precum si ordonante ale procurorului de netrimitere in judecata pentru lipsa vinovatiei. Multumesc anticipat pentru orice fel de raspuns!:):):)