Am fost lovita de un individ cu pumnul in fata, m-am dezechilibrat si m-am lovit cu capul de perete. Am chemat Politia, insa in momentul sosirii individul fugise. Am dat declaratie cu tot ce s-a intamplat, semnalmente. Am mers la Urgente unde mi s-a dat o scrisoare medicala cu diagnosticul de agresiune, TF cu contuzie mandibulara, TCC minor nivel 0 cu hematom epicranian parietal stang.
Cei de Politie mi-au spus ca daca il vor prinde ei, va lua o amenda de 20 de milioane. Daca merg cu el in Tribunal va fi amendat cu 15 milioane.
Ce este de facut? Vad ca Politia nu se sinchiseste sa-l gaseasca.
Formulati plingere scrisa pe care o depuneti la politie. Oferiti atit scris cit si verbal,organelor de politie,date si amanunte care sa contribuie la depistarea agresorului. In mare parte de dvs. depinde identificarea acestuia.Important este si locul unde a avut loc agresiunea,poate a vazut cineva. Daca lipsesc aceste minime date,doar pe baza semnalmentelor orerite,va fi greu. Succes.
Acelasi sfat va dau si eu. Formulati plangere penala si inregistrati-o la Parchetul de pe langa Judecatoria din raza teritoriala a d-voastra. Politistul doreste sa scape de un dosar penal si de munca. Nu v-a explicat ca intr-un proces puteti obtine si despagubiri civile, materiale si morale si daca va fi gasit vinovat respectivul i se va face si cazier penal.
Sau puteti ajunge la o intelegere cu agresorul si va puteti impaca in termenii impusi de d-voastra, insa conditia este sa depuneti plangere.
Pistol cu bile
Niunin Tiberiu
Astazi am aflat ca un prieten de-al meu s-a folosit de pistoletul cu bile pe care il avea asupra sa in timp ce iminent parea sa fie agresat de un individ cu ... (vezi toată discuția)