avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost lovit cu martori si camera intr-un magazin//
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost lovit cu martori si camera intr-un magazin//

am fost plecat din tara 2 saptamani..inainte cineva mi-a cerut masina.am refuzat sa o dau...am primit pe facebook o scrisoare de amenintare ca o sa ma bata,,si alte amenintari..acum cand am venit am fost lovit de acel individ..am inregistrarea din acel magazin..ce trebuie sa fac?a fost si politia,,ei au zis sa merg la medicul legist..va rog sa ma ajutati..o zi buna
Mergeti la IML daca aveti contuzii vizibile rezultate in urma agresiunii si depuneti plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce plângere pot face la politie dacă un adult în stare de ebrietate mi-a lovit copilul de 12 ani și l-a amenințat în parc neavând nici o vină minoo minoo cum sa depun o plangere impotriva unui adult care mi.a lovit fiul de 12 ani in parc si l.a amenintat el neavand nici o vina (vezi toată discuția)
Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
Cerere de recuzare la parchetul iccj a tuturor celor 3 parchete subordonate ContSters255531 ContSters255531 IN URMA CU 6 ANI :in urma unei altercatii verbale cu un individ, seara intr-un magazin satesc ,acesta incearca sa ma taie cu o drujba la fata si la un picior( ... (vezi toată discuția)