avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de recuzare la Parchetul ICCJ a tuturor celor 3 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de recuzare la Parchetul ICCJ a tuturor celor 3 parchete subordonate

IN URMA CU 6 ANI :in urma unei altercatii verbale cu un individ, seara intr-un magazin satesc ,acesta incearca sa ma taie cu o drujba la fata si la un picior( taieturi suferficiale de 6 cm si 5 cm lungime ) dupa ce anterior m-a amenintat ca ma omoara taindu-mi capul , reusind sa-i resping atacul cu piciorul , drujba venindu-i in gura agresorului si sa fug ;insotitorul G cu care eram este amenintat cu drujba , in preajma fiind mai multe persoane care ulterior vor deveni agresori , inclusiv cei doi proprietari ai magazinului ;dupa ce ameninta in magazin ca ma vor prinde si ma vor omori in acea seara in prezenta proprietarilor de magazin si a insotitorului meu ( martorul ocular G ulterior ) drujbistul impreuna cu alti 6 indivizi (unul angajat la magazin ) se inarmeaza cu bate si pleaca in urmarirea mea cu o masina , ma ajung la circa 1 km distanta in sat , lupta fiind inegala sunt ,, rupt "( 4 coaste cu fracturi cu deplasare , contuzie pulmonara plaman drept , multiple echimoze pe spate , torace , lombar si pe membre si la cap ) , chiar cazut la pamant agresorii continua sa ma loveasca in mod salbatic fiind aproape inconstient . Dar ... filmul continua . Banditii ma ridica de jos , doi ma prind de maini si inconjurat ma aduc inapoi la magazin , mai mult mort decat viu . La nici o 100 de metri de magazin , insotitorul meu G plecase de la magazin ,ne intalnim cu el , ii vede ca ma baga in curtea magazinului, unde ma sechestreaza aproape o ora , lasandu-ma sa plec dupa ce ma obliga sa le platesc la toti cate o bere . . .A doua zi am reusit sa merg cu martorul G cu masina la postul de politie in comuna , unde ,, militianul" pe care il cunosteam , fiind amici (asa credeam atunci) mi-a spus ca nu este treaba lui , relatandu-i oral agresiunea ( !!!) ... La Brasov , cand eram la medicul legist , la 2 zile dupa agresiune , dupa ce anterior imi facusem radiografii, apare si ,,militianul " , ma vede , se face ca nu ma cunoaste si intra la doctor ; cert. med.-leg. 22-24 zile , ulterior internare in spital pt. tratament 8 zile a hemoragiei plaman drept ( probabil ca la medicul legist s-a produs ,, suntarea " , pentru ca in veci , chiar cu 2 expertize la INML n-am mai vazut nici o recunoasterea contuziei pulmonare care este leziune potential letala .

Initial : A .- cu avocat ( plangere la Parch. Jud . pt. vatamare corporala si lipsire de libertate ( art. 189 ,-pct. 2) , i-am identificat pe toti agresorii , martorul ocular G identificandu-i pe 4 agresori dupa plansa foto si marturisind evenimentele ... Procurorul ( sau mai bine zis protectorul - sicane , tergiversare , avocatul neserios l-am abandonat ) da solutia : amenda pt. atac cu drujba = 300 lei , pt . subsemnatul legitima aparare ( banditul si-a scos si el la 3 zile , la sfatul ,,militianului " probabil , 6-7 zile de ingrijiri )... SOLUTIA : AN ( adica autori necunoscuti) , inclusiv sustinuta de politie ... In dosar apar alte marturii , agresorii incercand sa-si construiasca alibiuri ( toate sunt contrazise de alte declaratii ale altor doi martori ) unul fiind la un spital ( comunicare de la director ca era la ora agresiunii la spital cu o intepatura in picior ), altul fiind cu alti doi prieteni , care declara ca acesta minte si ei nu au fost cu el in acea seara .
B .- Alt avocat : plangere la Parch. Tr. la judet pentru tentativa de omor ( cu intentie directa ) cu drujba si tentativa de omor cu batele ( cu intentie indirecta ) si lipsire de libertate . REFUZ al INML DE 2 ORI DE A RECU-NOASTE ACTELE MEDICALE DE SPITALIZARE ce mentioneaza prin radiografii si analize de sange contuzia plamanului ( leziune potential letala ) pe MOTIVUL ca nu exista CT ( tomografie computerizata ) . 2 SOLUTII de NUP date de procurorii protectori pt. tentativa de omor ( mi-au respins toate cererile - confruntare cu agresorii - impusa chiar de instanta prin trimitere dosar la procuror - art. 278ind. 1 al. 8 lit. b si chiar o noua expertiza cu expert parte -art. 120 C.p.p. , dupa ce consultasem un expert med.-leg. dispus sa participe la o noua expertiza ) ultima definitiva prin respingere plangere la Tribunal ( drujbistul , sustinut de cei doi proprietari complici , a stat cu spatele si cica nu m-a taiat cu drujba , de fapt zgariindu-ma de alt corp dur - chiar si exp. INML sustinand aceasta la 4 ani , desi certif. med -leg. la 2 zile de la agresiune mentiona taiere cu corp ascutit ( posibil drujba ) si martorul meu ocular declara ,, era taiat pe fata si la picior si ii curgea sange " ... Deci , cu tentativa de omor s-a incheiat definitiv , ramanand la Parch. de la Jud . vatamarea corporala si lipsirea de libertate , in alt oras . In acest dosar un comisar de politie a intocmit o nota raport falsa in care mentiona ca ,, partea vatamata la o recunoastere dupa plansa foto cu 6 agresori nu a recunoscut pe nici o persoana a fi implicata in altecatie " . In zadar plangere la Parch. Curtea de Apel care procuror a dat NUP ( cica este o eroare materiala si nu fals intelectual si uz de fals0) ; este adevarat ca NOTA RAPORT avea doar antetul POLITIEI RURALE si la final doar ,, INSP. PR. " ( ulterior militianul devenind ,, COMISAR " ) nefiind semnata de acesta , dar existand in vreo 3 dosare cu numar de pagina .Binenteles ca CURTEA de APEL mi-a respins plangerea ( am urmat corect toate procedurile art. 278-1 C. p. p. ) , desi am cerut conexarea cu dosarul de la Parch. Tr. si cu dosarul de la Parch. Jud .
CURTEA de APEL mi-a respins plangerile , fiind bun de plata 500 lei cheltuieili judiciare si 200 lei la Tribunal , la STATUL MAFIOT ( politisti , procurori , judecatori , medici legisti ) . . . MENTIONEZ ca la dosare sunt toate probele pentru ca agresorii sa fi fost trimisi in judecata ( ceea ce Parch. d. p. l. Tribunal a refuzat sa faca de 2 ori , iar Parch. d.p.l. Curtea de Apel o data) si condamnati pana acum cel putin pentru vatamare corporala si lipsire de libertate ( art. 189 al. 2 - C.p.) .
Dosarul este acum la Parchetul d.p.l. Jud. in faza de AN ( autori necunoscuti)si in orasul unde proprietarii magazinului au relatii mari ( cu care aveam relatii amicale - nu pot intelege ce i-a determinat sa se amestece in aceste infractiuni grave cu angajatul lor ; un infractor se afla deja in puscarie pt. 2ani si 2 luni cumuland la 42 de ani 20 de ani de condamnari succesive , drujbistul con-damnat la 1 an si 6 luni inchisoare prin 1997 , si pe asta il cunosteam . Toti agresorii neaga si ca ar fi fost la magazin ; au introdus un martor mincinos, care nefiind la locul agresiunii , prin singura confruntare acceptata de politie i-am descoperit minciunile pe care politia si procurorul le ignora .

INTREBARE : se pot recuza la Parch. d.p.l. ICCJ toate cele 3 PARCHETE-
Parch. d.p.l. Jud ., Parch. d.p.l. Tribunal si Parch. d. p.l. Curtea de Apel ) pentru netrimitere in judecata , avand in vedere toate demersurile de mai sus ( pe considerentul ca sunt reale ) , inainte ca infractiunile sa se prescrie si prin intrarea in vigoare a noului Cod penal ( care este o invitare la comiterea de infractiuni ? ? ? . . . Politia ( protectoarea infractorilor cu bani ) din acel oras mi- a comunicat in urma cu 2 ani ca dosarul a fost trecut in evidentele cu autori necunoscuti ( pt. vatamare corporala si lipsire de libertate in forma agravanta ) -COMUNICARE cu antet , cu stampila politiei si semnata de 2 comisari -sefi . . .Ar accepta Parchetul d.p.l. ICCJ o plangere pt. FALS ( intelectual ) , UZ de FALS si ABUZ in serviciu pentru aceasta COMUNICARE pe ca Parch. si CURTEA de APEL le-au observat ,dar fara ca sa fac plangere ? ? ? ... Pt. ca
acum pentru mine STATUL MAFIOT este o realitate !

MULTUMESC DOAR PROFESIONISTILOR PENTRU UN EVENTUAL RASPUNS OBIECTIV .

Alte discuții în legătură

Agresiune vatamata nepedepsita AliciaV AliciaV Ieri , in data de 21.03.2017 ,eu minora fiind , am fost agresata pe strada de catre o persoana care in prezent are mai multe dosare penale rezolvate in ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre vatamare corporala grava si tentativa de omor? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Mama a fost agresat si in urma certificatului medico-legal obtinut s-a stabilit ca i-a fost pusa viata in primejdie si i s-au acordat 16-18 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Se poate incadra la tentativa de omor urmatoarea fapta?? calini george calini george in urma unei agresiuni suferite am fost internat in spital unde datorita multiplelor traume am stat 8 zile.am obtinut certificat medico legal 45 de zile pt urm ... (vezi toată discuția)