avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce plângere pot face la politie dacă un adult în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce plângere pot face la politie dacă un adult în stare de ebrietate mi-a lovit copilul de 12 ani și l-a amenințat în parc neavând nici o vină

cum sa depun o plangere impotriva unui adult care mi.a lovit fiul de 12 ani in parc si l.a amenintat el neavand nici o vina
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Admin, administrator
Buna seara,
Daca stiti numele individului si adresa le spuneti.
Daca nu faceti o descriere cat mai exacta.
Nu trebuie sa faceti dumneavoastra incadrarea ci o va face organul de cercetare penala.
Descrieti exact cele intamplate in scris si le depuneti la politie.
Veti fi invitat sa dati, ulterior, o declaratie si pe urma acea plangere isi urmeaza cursul.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti si martori care au vazut agresiunea? are leziuni vizibile, ati fost la IML pentru CML?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune anelia88 anelia88 Buna ziua. Am fost agresata de un angajat al unui xerox. In apropiere nu erau camere , iar martorii sunt sotia angajatului si inca o angajata. Am vreo sansa sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune golb555 golb555 am fost agresat verbal si fizic de un politist aflat in timpul liber mai exact injurat ,amenintat,lovit cu piciorul in stomac si lovit cu o palma prin care mia ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu martori si camera intr-un magazin// marinarul170 marinarul170 am fost plecat din tara 2 saptamani..inainte cineva mi-a cerut masina.am refuzat sa o dau...am primit pe facebook o scrisoare de amenintare ca o sa ma bata,,si ... (vezi toată discuția)