avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune

am fost agresat verbal si fizic de un politist aflat in timpul liber mai exact injurat ,amenintat,lovit cu piciorul in stomac si lovit cu o palma prin care mia daramat ochelarii de la ochi.precizez ca nu l am provocat si nu am ripostat in nici un fel .nu am leziuni vizibile ce ma sfatuiti sa depun o plangere sau nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 23:52, 2 Martie 2011
daca nu aveti martori credibili, coroborat cu faptul ca nu aveti urmari vizibile sau care sa fi fost constatate printr-un certificat IML, va fi ff greu sa dovediti cele susmentionate.
Totusi,daca asa stau lucrurile, va sugerez sa depuneti imediat o plangere la politie;un avocat bun va sti cum sa coordoneze cazul dvs.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o amenda desi nu am facut ceea ce se spune butoicosmin butoicosmin astazi am fost chemat la politie pentru o plangere impotriva mea de la sotul mamei mele(tata vitreg)!acesta a spus ca in urma vizitei la domiciliul meu(mama si ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala ContSters176974 ContSters176974 azi am fost agresata de o femeie la care am stat in chirie in perioada martie-iulie 2010.m-am intalnit intamplator in parc cu ea in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)
Se poate sa fie martor un politist? claudia elena claudia elena Fiti draguti am si eu o problema daca ma puteti ajuta!In luna decembrie anul 2007 am fost lovita cu pumnul de catre administratorul Asociatiei de proprietarii ... (vezi toată discuția)