avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate sa fie martor un politist?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate sa fie martor un politist?

Fiti draguti am si eu o problema daca ma puteti ajuta!In luna decembrie anul 2007 am fost lovita cu pumnul de catre administratorul Asociatiei de proprietarii , mi-a adresat cuvinte jignitoare , semne obscene si multe alte injurii atat la adresa mea cat si la adresa mamei mele.Am obtinut certificat medical de la INML si sunt zile de ingrijire 6..
Eu vreau sa il dau pe dansul in judecata .....Ce sanse am cu aceste 6 zile?
Vreau sa mentionez cand acest individ a inceput sa ma loveasca eu am tipat la un martor sa anunte politia....Politia a venit ff rapid deoarece sunt la cateva secunde de sectia de politie.....In timp ce un politist de indrepta spre noi individul a inceput sa se ia la pumnii dandu`si sangele pe nas si apoi a infipt mana intr`un gard de sarma, acest lucru adica ca sa batut singur sa intamplat in fata politistului.
Cand individul a aflat ca vreau sa il dau in judecata si-a scos si el certificat medical si are 13 zile dar eu nici nu la-m atins a obtinut acest certificat ori pe ``spaga`` sau sa constatat loviturile facute de el.
Intrebarea este Il pot chema pe politist in instanta sa spuna ca sa mutilat singur individul?
Eu vreau sa merg cu el in instanta deoarece am suferit ff mult de pe urma lui dar din pacate nu am bani sa imi angajez un avocat ca sunt proaspata absolventa dar o sa fac o cerere pt un avocat din oficiu.
Va multumesc mult de tot!O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:18, 15 Mai 2008
politistul nu a facut nici un act?
a asistat pasiv la scena?:O:O
Aveati la dispozitie 2 luni pentru a face plangerea. Din pacate este tarziu.
Da a asistat la scenca cum dansul se batea si dupa ce a incetat sa mai loveasca la luat la sectia si ia faut un proces verbal cu amenda de 2 milioane.
Plangerea am facut-o deja din momentul ce am fost lovita.
Am deja dosarul la sectie si o sa mearga mai departe.
Dar eu am o nelamurire cum dansul are certificat medical pe ceva ce nu am facut eu.
Sunt fata doar am doar 23 de ani cum sa bat un barbat si el este si sportiv.
va multumesc!
certificatul medico-legal nu pune in discutie cine a provocat leziunile. El atesta doar ca o persoana a sugerit anumite leziuni; cine le-a cauzat e treaba politiei sa stabileasca.
Pai si el a facut plangere? Tot atunci?
Este important.

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva politistilor andrreyutz andrreyutz Buna ziua, M-ar interesa cum pot sa depun o plangere impotriva politistilor. daca exista vreun model anume sau vreun formular tipizat... M-au luat in ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Marius010 Marius010 Buna ziua, Ma numesc Marius si am urmatoarea problema: in data de 6 sept. anul curent am fost cu iubita mea la mare, in constanta la niste amici, am iesit ... (vezi toată discuția)