avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... am o amenda desi nu am facut ceea ce se spune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

am o amenda desi nu am facut ceea ce se spune

astazi am fost chemat la politie pentru o plangere impotriva mea de la sotul mamei mele(tata vitreg)!acesta a spus ca in urma vizitei la domiciliul meu(mama si individul locuiesc in alta parte),eu l-am agresat fizic desi nu prezenta semne(vanatai,sangerari sau zgarieturi).Intradevar a fost o discutie mai aprinsa in care eu l-am impins si acesta s-a lovit de o noptiera(un corp de lemn),el ma tot agresa verbal si imi adresa injurii si eu am ripostat cu o palma!va rog frumos sa imi spuneti si mie de ce mi s-a dat amenda in valoare de 200 de lei daca eu nu am provocat "scandalul" si in plus acesta mi-a incalcat proprietatea-violare de domiciliu banuiesc ca se spune-eu nu am recunoscut cum spunea el ca i-am dat pumni si picioare dar am recunoscut ca l-am agresat verbal.va cer sa imi spuneti daca se poate anula amenda si cat este amenda maxima pentru agresare verbala.nu am mai avut antecedente cu politia(amenzi etc)
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:11, 16 August 2012
Probabil ati primit amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice, verificati pe procesul verbal ce norma legala a fost inscrisa ca ati fi incalcat-o.
Aveti posibilitatea sa formulati plangere impotriva procesului verbal de sanctiune contraventionala, in termen de 15 zile de la data comunicarii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal, recent am fost implicat intr-o altercatie cu un ... Eredith1 Eredith1 Bună seara, recent am fost implicat intr-o altercatie cu un minor de 17 ani. Am vrut sa discut cu acesta despre un antecedent mai vechi insa a devenit foarte ... (vezi toată discuția)
Lovire+ flagrant ContSters457328 ContSters457328 in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana. Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat ... (vezi toată discuția)
Agresiune golb555 golb555 am fost agresat verbal si fizic de un politist aflat in timpul liber mai exact injurat ,amenintat,lovit cu piciorul in stomac si lovit cu o palma prin care mia ... (vezi toată discuția)