avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune

Buna ziua. Am fost agresata de un angajat al unui xerox. In apropiere nu erau camere , iar martorii sunt sotia angajatului si inca o angajata. Am vreo sansa sa am castig de cauza in situatia de fata. Respectivul nu mai recunoaste ce s a intamplat. Multumesc
In ce au constat agresiunile?V-ati scos CML?
Am fost impinsa, bruscata si injurata. Nu am scos certificat de la medic. Am chemat politia cand individul a inceput sa tipe si sa ma ameninte si am facut plangere impotriva lui. Am doar o vanataie la mana unde m a bruscat. Pana in ce termen pot sa scot cml?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca cei de la IML sa poata constata leziunile, era indicat in cel mai scurt timp dupa agresiune. Oricum, daca nu aveti macar un martor care sa confirme situatia de fapt, sansele sunt reduse sa obtineti ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune in incinta cora sun plaza AlexandruREC AlexandruREC Am fost agresat de o haita de romi in incinta Cora Sun Plaza. Paznicul nu a intervenit. ce pot face impotriva agresorilor si Sun Plaza? E vreun avocat care ma ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac dac am fost batut? Iulia margean Iulia margean Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am ... (vezi toată discuția)
Ceertificat medico-legal cypyk cypyk pe data de 24 mai am fost agresat fizic si verbal de un individ. in urma acestui fapt m-am prezentat la sectia de politie si am depus plagere pentru amenintare ... (vezi toată discuția)