avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata despagubiri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata despagubiri

S-a solutionat un proces penal si cu plata unor despagubiri, pe langa pedeapsa. As vrea sa stiu cum se poate face plata acestor despagubiri. Suma este foarte mare. Exista posibilitatea unei esalonari? Se poate discuta acest lucru cu partea care a solicitat despagubirile din moment ce exista o hotarare judecatoreasca? Sau plata se face integral la un anumit termen? :-/

Multumesc pt orice raspuns care ma poate ajuta sa rezolv situatia asta destul de neplacuta.
Cel mai recent răspuns: Lacramioara , utilizator 10:24, 15 Iunie 2007

poti ajunge la o intelegere cu partea adversa pt. o esalonare.
plata trebuie sa se faca de bunavoie.
in caz contrar, poate pune in executare hotararea.
Multumesc pt raspuns. Da, plata va fi facuta de bunavoie, asta e. Dar suma e considerabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare datorie intretinere Danut-a Danut-a Buna seara, intampin o problema la asociatia de locatari unde locuiesc si anume, am o restanta la intretinere , am solicitat asociatiei esalonarea datoriei, am ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe de timbru proces civil mariamem mariamem Vroiam sa-ti spuneti va rog frumos daca sunt scutite de taxe de timbru actiunile si cererile referitoare la cauze penale inclusiv despagubirile civile pentru ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara costel58 costel58 As dori un punct de vedere pentru urmatoarea situatie: Am contestat in justitie o sanctiune disciplinara constand in retineri salariale si am obtinut ... (vezi toată discuția)