avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate angeladiana

Activitate angeladiana

Răspuns la discuția donatia
in legatura cu uzuftuctul viager citez din contractul de donatie:"subsemnata donatoare(soacra mea),inteleg sa-mi rezerv dreptul de uzufruct viager asupra cotei de1/2 parte din imobil,drept care se va intabula in cartea funciara in favoarea mea"am incheiat citatul.va multumesc
Răspuns la discuția donatia
buna,ce se intampla daca sotul meu vinde acel apartament?nu are nici o importanta ca soacra mea este uzufructara apartamentului iar daca ar fi sa-l vindem ar fi si semnatura ei acolo?
Discuție donatia
Buna ziua.poveste incepe asa..acum 6 ani parintii sotului meu i-au dat lui apartamentul in care locuim sub forma de donatie(sotul meu are 3 frati).intrbarea mea este daca acel act de donatie poate fi contestat in justitie dupa moartea parintior sau trebuie sa treaca un anumit numar de ani?daca poate fi contestat in justitie care sunt sansele de a fi castigat de cumnatii mei si daca exista alt act ce poate fi intocmit cu mai putine sanse de contestare .va multumesc aticipat
Buna ziua,
Eu am o firma fara activitate,dar am o masina in leasing si am inteles ca nu pot avea cheltuieli,altfel chiar si fiind suspendata activitatea voi plati impozit forfetar.Cum as putea solutiona problema cu leasing-ul?
Va multumesc