avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit forfetar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit forfetar

Buna ziua,
Eu am o firma fara activitate,dar am o masina in leasing si am inteles ca nu pot avea cheltuieli,altfel chiar si fiind suspendata activitatea voi plati impozit forfetar.Cum as putea solutiona problema cu leasing-ul?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 13:53, 5 Iunie 2009
Cesionati contractul cu acordul societatii de leasing si il preluati Dvs, in calitate de persoana fizica.

Poate mai sunt colegi si cu alte pareri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare leasing Ersin Dervis Ersin Dervis Am si eu o intrebare: Am cumparat un autovehicol in leasing de la o societate de leasing .Contractul l-am facut pe persoana juridica, la un moment dat obiectul ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract de leasing niculaucarmen niculaucarmen in cazul in care am cumparat o masina pe societate de la o firma de leasing, si am suspendat activitatea societatii, pot cesiona contractul de leasing unei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli societate suspendata mmanu mmanu buna ziua, doresc sa suspend o societate de la registrul comertului dar avem 2 masini in leasing si nu vrem sa le dam inapoi ci sa platim in continuare ... (vezi toată discuția)