La indemnizatia pt cresterea copilului se ia in calcul si veniturile realizate din diurna?
(Este vb de concediu pt cresterea copilului luat de tata care a fost detasat in tara aprox 3 ani. El a incasat salariu plus diurna). Diurna este considerata venit net realizat?
Nu s-au facut programari pt concediu in firma si eu nu mi-am inregistratt cererile de concediu la secretariat .... oricum mi l-au platit la lichidare .
Acum am nevoie doar de cele 2 hartii ... asa ca le-am trimis mail si astept ...
Multumesc tuturor!
Buna ziua,
Acum aprox. 10 luni mi-am dat demisia de la ultimul loc de munca din cauza ca mi s-a refuzat acordarea concediului de odihna (in demisie am mentionat ca mi s-a refuzat in mod repetat acordarea conc). Acum am nevoie de Anexa 14 de la ei si de Fisa Fiscala pe anul 2009. Am vb cu sefa contabila la tel, si in princ mi-a zis ca e ok si ca ne auzim la un tel. Deoarece nu am primit tel de la ei am sunat eu si .... tnaaaa ..... nu mi-a raspuns la tel. Este suficient sa trimit un mail prin care sa cer din nou cele 2 hartii? Exista vreo lege prin care ei nu sunt obligati sa-mi completeze Anexa 14?
Multumesc aticipat!