Buna seara,
E posibil ca in caz de executare silita sa se puna poprire pe indemnizatia de crestere copil sau alocatie?dc nu am nici un bun pe numele meu...
Da,mi-am dat seama ca nu am facut bine ca am semnat,dar cumva am fost fortata fiind cu ei la usa,ca mi-au zis ca daca nu platesc ei imi trimit dosarul la executorul judecatoresc si in 10 luni ei isi recupereaza datoria,dar o sa platesc vreo 5000 ron in loc de 2700 cat au ei. Chiar nu stiu cum sa procedez....
Ce se poate intampla de acum?cum pot ei sa ma execute silit cand nu am nimic pe numele meu decat alocatia bebelului?
Si mi-au luat toate datele despre sot si despre mama,ca noi locuim cu mama,si cand i-am intrebat pt ce le trebuie lor datele despre ei,mi-au zis ca sa urmareasca ei situatia si poate sa-mi faca o reducere la ce le datorez eu,adica nu mai inteleg...se poate negocia sumele cu ei,sau cum vine...
Buna ziua,
Am si eu o intrebare in ceea ce priveste o datorie catre o banca cesionata celor de la o firma de recuperari si nu stiu cum sa procedez...am facut acum vreo 4 ani un card de cumparaturi la o banca cu suma de 1100lei si dupa ce am ramas fara serv am fost in imposibilitate sa platesc tot creditul cum s-ar zice si am platit ceva dupa care nu am mai putut achita nimic; saptamana trecuta ma trezesc la usa cu cei de la firma de recuperari si-mi zic ca am o datorie la ei si ca tre sa le dau 2680lei; le-am explicat ca nu am bani sa le platesc si ca din salaru sotului platim datoriile la stat si la bloc in fiecare luna si in rest traim din alocatia de 200 lei a bebelului,pana ne mai vine si indemnizatia de crestere,adica pe undeva prin decembrie sau ianuarie. Ei n-au acceptat acest lucru si le-am spus ca o sa le platesc cand o sa am,lucru care ei nu au acceptat si mi-au facut ei un plan de esalonare sa le platesc in fiecare luna cate o anumita suma,bani pe care eu nu-i am pt ca situatie e cum e,data scadenta care mi-au pus-o ei fiind in fiecare zii de 25 ale lunii si mi-au zis ca daca nu platesc imi trimit dosaru la un executor judecatoresc si o sa platesc suma dubla decat e acum sau daca nu pune poprire pe salaru sotului. Ma poate sfatuii cineva ce sa fac in situatia asta?va rog frumos
Buna ziua,
Vin cu o intrebare legata de executare silita: am o factura la o firma de telefonie mobila pe numele mamei neplatita din 2006-2007 si am mai primit notificari de la o firma de recuperari si o sumedenie de telefoane de amenintare cu executare silita,si as vrea sa stiu daca pot sa puna cei de la firma de recuperari poprire pe pensia mamei care se vireaza in cont bancar,sau daca se poate executa ceva?
va multumesc,
Acele notificari si cereri ce mi-au trimis ei sunt acte ce pot intrerupe prescrierea?ca ei tot imi trimit aceste notificari de vreun an si ceva si am inteles ca doar o intelegere de plata esalonata poate intrerupe prescriptia sau daca se semneaza de primire ceva la posta