avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate danysfr

Activitate danysfr

azi am fost la primarie la mine in oras de unde apartin spunand ca vreau sa beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului,de unde miau dat doua formulare care trebuiau completate la mine la firma ,iar pe unu cerea orele nemotivate de care nu mia fost frica deoarece nu am,dar si invoirile si am 2 zile dar acele 2 zile la are toata firma deoarecede pasti nea dat 2 zile inainte ce pasti si ni leau bagat ca invoire siimi este frica ca miau fost trecute pe formular,va rog lamuritima si pe mine
Răspuns la discuția concediul pt cresterea copilului
pai eu sun tatal nu beneficiez de cele 42 de zile
si pana atunci trebuie sa lucrez in continuare
miau cerut de la primarie stagiu de cotizare de la casa de pensii cei de acolo miau spus sa ma duc dupa 10 august pana atunci trebuie sa ma duc in continuare la servici?
va rog ajutatima mi sa nascut fetita pe 12 iulie de cand pot intra in concediul de crestere al copilului
tatal cand poate sa intre in con cediul de crestere al copilului imediat ce se naste sau trebuie sa se mai duca la servici
Răspuns la discuția cum poti fi concediat
da asa este am gresit
eu sunt barbat sotia mea e gravida
noi suntem liberi pana luni inclusiv deci de marti pot intra in c.m si dupa accea in prenatal ?mie frica ca daca ma duc luni la munca sa nu ma concedieze si sa nu mai pot intra in concediu prenatal,asa ca mai bine intru in medical de marti
ce ziceti cum e mai bine?va multumesc
nu am fost convocat in scris ci mi sa comunicat verbal ,declaratia am dato sa explic ce sa intamplat,dar daca ar fi sa mi se comunice concedierea mea mai pot intra in c.m?si daca mi sar da preaviz de concediere mai pot intra in prenatal?
pai tocmai asta este ca am discutat am dat si o declaratie,dar nu mia zis nimic concret,eu oricum vreau saintru in concediu de maternitate ,sotia trebuia sa nascadar abia pe 23 luna asta face 9 luni daca or sa incerce concedierea mea mam gandit la un medical ca am inteles ca din medical nu poti fi concediat