avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum poti fi concediat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum poti fi concediat

va salut am si eu o problema,lucrez la firma care deserveste o firma mai mare in curtea careia isi are si sediul,intruna din zilele trecute am avut o altercatie verbala cu gardieni care pazesc inteprinderea,acestia au facut un raport catre directorul firmei lacare lucrez sa nu mai fiu primit pe poarta inteprinderi,directorul meu poate sa ma concedieze pe acest motiv
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 6 Iunie 2009
Orice concediere disciplinara se face numai dupa efectuarea cercetarii disciplinare.
Oricum, nu gardienii care pazesc intreprinderea hotarasc soarta dumneavoastra si mai ales nu pot sa va interzica aceesul in unitate de vreme ce sunteti salariatul acesteia.
Si acum mai conteaza si motivul altercatiei....
motivul altercatiei este o parcare care se afla langa baraca lor la 12 am plecat la pauza de masa cu masina care o aveam parcata in parcarea cu pricina si cand am revenit la servici la 12,30 nau vrut sami dea voie sa mai parchez dar eu tot am parcat lucru care ia enervat
Nu mi se pare acest fapt un motiv de concediere.....pana la urma gardienii sunt angajati sa pazeasca o intreprindere si nu sa administreze o parcare.
Poate este bine sa discutati cu seful dumneavoastra si sa-i explicati situatia. Si cred ca totul se va rezolva....
pai tocmai asta este ca am discutat am dat si o declaratie,dar nu mia zis nimic concret,eu oricum vreau saintru in concediu de maternitate ,sotia trebuia sa nascadar abia pe 23 luna asta face 9 luni daca or sa incerce concedierea mea mam gandit la un medical ca am inteles ca din medical nu poti fi concediat
Pentru ce ati dat aceea declaratie? Se considera ca s-a demarat procedura cercetarii disciplinare? Ati fost convocat in scris pentru aceea declaratie?
Oricum, nu puteti sa fiti concediat daca sunteti in concediu medical.....

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ralucata ralucata Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog daca luarea unui concediu fara plata cu durata de doua saptamani afecteaza in vreun fel concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal vstancu77 vstancu77 Buna ziua! Care este perioada minima de contributie anterioara nasterii copilului necesara pentru a beneficia de concediul de crestere a copilului? Eu stiam ca ... (vezi toată discuția)
Despre somaj Liviav_87 Liviav_87 Buna ziua.Am o problema...Am lucrat 2 ani jumate...din cauza disponibilizarilor a trebuit sa imi dau demisia(la cererea sefilor)..Nu am lucrat doua luni...si ... (vezi toată discuția)