avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul pt cresterea copilului

va rog ajutatima mi sa nascut fetita pe 12 iulie de cand pot intra in concediul de crestere al copilului
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2009
danysfr, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:25, 17 Iulie 2009
de la ultima zi de concediu medical (pt cele 42 zile lauzie)
pai eu sun tatal nu beneficiez de cele 42 de zile
si pana atunci trebuie sa lucrez in continuare
Va rog nu mai postati acelasi mesaj de mai multe ori. Topicul initial este aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire,va rog... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog tare mult,sa ma lamuriti cu complicatiile acestor legi....ma intereseaza conditiile in care se poate intra acum in concediu de maternitate si ... (vezi toată discuția)
42 de zile de concediu de lauzie NICOLETA-CORNELIA NICOLETA-CORNELIA Buna seara! In 25.07.2012 am nascut,am avut concediu de maternitate toata luna iulie,iar pe august am avut concediu medical doar pana in 15.08.;asta inseamna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului miki980 miki980 Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.Sunt angajata din 19.07.2011 si urmeaza sa nasc in jurul datei de 13.09.2012. De cand pot ... (vezi toată discuția)