Buna ziua!
am si eu o pb si va rog sa ma ajutati cu un sfat
de cativa ani locuim cu chirie cu contract de inchiriere. in iunie am reinoit contractul ptr un nou an dar acum de o sapt ne-am luat ap nostru personal.l-am anuntat pe proprietar dupa efectuarea tranzactiei,implicit mutarea propriuzisa,practic mai tarziu cu 1 sapt pt a nu risca "din supare"evacuarea fortata".acum f suparat ca nu i-am spus din acea zi:stunned:ne ameninta ca ne da in judecata.cum nu ma pricep deloc, va intreb pe dvs daca are dreptate!?mentionez ca in contract nu scrie nici o clauza referitoare la instiintare ci doar "rezilierea contractului se poate face cu acordul partilor sau in cazul nerespectarii chiriasului cu privire la plata chiriei"
multumesc pt raspuns
Am facut declaratia la noul job..sa fac rost de adv este mai greu..am mai bine de jumatate de an decand tot ii pistonez cu telefoanele caci nu mai locuiesc in acel oras si imi este mai greu sa umblu pe drumuri
ma poate ajuta ITM -ul daca fac o sesizare la ei?cel putin sa-i faca sa ma bage in seama..
Buna!
am si eu nevoie mare de un sfat..am lucrat la o firma timp de 2 ani de zile de unde am si iesit in concediu crestere copil..acum 1 an am terminat,momentat fiind angajata la alta societate.pb este ca,cei unde am lucrat prima data nu mi-au facut carnetul de munca,la aceea data am inteles ca practic nu existat carnete si se pare ca am ramas fara..habar nu am avut,m-am trezit ca vreau cartea de munca pt a o aduce la noul job si nu am..
ma tot tin de tel la firma dar parca nu au timp de mine...nu vreau sa pierd acesta vechime ce mai tarziu sigur o sa "plang"dupa ea..vreau doar o adv de vechime
va intreb pe dvs..exista riscul sa pierd anii acestia daca trece ceva timp ?
ar putea itm sa-i oblige sa-mi rezolve pb?