in 2004 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare,dar nu am fost la tribunal sa vad sentinta.Avocatul mi-a comunicat-o telefonic si drept care eu nu m-am mai interesat de ea dar acum cred ca se apropie reabilitarea si as vrea sa stiu unde sa ma adresez pentrua vedea haotararea.va multumesc.
pe act scrie"donez cu scutire de raport fiicei mele in exclusivitate dreptul de proprietateasupra...,.....intrarea in stapanirea de drept si de fapt asupra terenului are loc astazi 6 06 2005fara nici o alta formalitate de punere in posesie.Si cum as putea sa se faca vanzarea in frauda lor?,ce inseamna asta?
a decedat de vreo 2 ani,cat de ceva certificate med. care sa ateste discernamantul nu stiu sa existe.totusi daca dupa vanzare s-ar ataca donatia,eventualele modificari care ar aparea nu ar trebuie sa se raporteze asupra banilor obtinuti din vanzare,si eu ca si cumparator sa stau linistit
as dori sa stiu daca ,cumparand un teren de la o persoana ce-l are in proprietate in baza unei donatii de la mama decedata dar cu inca doi frati,ma expun la vreun risc?considerand ca la momentul cumpararii donatia nu este atacata in instanta.va multumesc!