avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate deutza 93

Activitate deutza 93

Răspuns la discuția penalitati la penalitati
am fost data in judecata in noiembrie 2006 , pe 3.01.2007 HJ care spune clar ce debit am de plata si ce penalitati.
asociatia mi-a spus ca ei au mai avut un proces 2000-2004 si de acolo am penalitati. este posibil asa ceva?
si au mai avut inca un proces 2008 -2009 ,dar eu sint cu intretinerea la zi de la HJ,au tergiversat afisarea din martie l-au pus pe6.05.2009 sa ma scoata musai in restanta ,ave-ti dvs vreo explicatie ?
saptamina viitoare doresc sa merg in instanta ,sint vinovata doar pentru ca nu am achitat penalitatile acelea din 2007
de la 15 mil stabilite prin HJ am ajuns sa am 47mil
Răspuns la discuția penalitati la intretinere
va multumesc mult pentru ce m-ati invatat dar iata ce am aflat; asociatia era compusa din 5 blocuri mare scandal acum ceva timp si unul dintre blocuri si-a facut propia asociatie culmea in acel bloc locuieste si presedintele.
daca aveai penalitati negociai cu el si rezolva problema, acum apatermul isi vrea penalitatile iar ei nu au de unde sa mai scoata banii si au incarcat aleatoriu .
ne am dat seama

astazi cind am fost sa depunem contestatie au cam dat-o la intors
Răspuns la discuția hotarire judecatoreasca
asociatia m-a dat in judecata in nov 2006 pentru suma de 67 mil si 15 mil penalitati in dec am achitat o parte din debit iar pe 3.01.2007 am avut ultima infatisare si s-a dat si hotarirea mentionindu-se ca reclamanta si-a restrins pretentiile si am de dat debit 55, penalitati tot 15.(scrie clar in hotarire ;penalitatile ramin aceeleasi)
in martie 2007 am achitat tot debitul inclusiv intretinerea pe feb 2007 dar nu am achitat nimic la penalitati.
pina la data curenta am fost tot timpul cu intretinerea la zi respectiv martie 2007-mai2009 dar cind au afisat tabelul pe mai eu sint trecuta cu penalitati de 46mil.
precizez ca in ,2007 asociatia a avut proces cu apaterm pentru penalitatile din perioada 2003 -2006
am fost sa cer explicatii si au inceput sa tipe si sa ameninte ca vin cu executorul
cind am fost data in judecata nu am fost singurul propietar au mai fost si altii atunci va rog frumos sa-mi explicati urmatorul aspect;
de ce din toti propietarii da-ti in judecata numai eu am penalitati atit de mari.ceilalti deloc
am auzit din doua surse ca presedintele negociaza ii dai lui o suma si iti scade toata penalitatea.
deutza 93 a scris:

ma scuzati primul termen noiembrie 2006 si HJ 3.01.2007
ma scuzati primul termen noiembrie 2006 si HJ 3.01.2007
atunci va rog frumos sa ma lamuriti de ce au tinut neapart sa ma scoata o luna in restanta de ce tabelul de plata din martie 2009 l-u afisat tocmai pe 6 05 009
in nov 2007 am avut prima infatisare pentru debitul de 67 mil penlitatile spunind ca le vor calcula ulterior am achitat in decembrie 12.5 mil iar pe data de 03.01.2007 cand s-a dat HJ au mai ramas de plata 55 mil incluzind si lunile anterioare(din mai pana decembrie) iar penalitati 15 MIL precizind in instanta ca penalitatile raman aceleasi. Pe 13 martie 2007 noi am achitat tot debitul fiind la zi cu intretinerea raminind cele 15 mil din penalitati neachitate inteleg sa achit in plus penalitate pt. ianuarie+februarie dar nu inteleg de ce acum au scris pe tabel penalitati 46 mil. Dvs. considerati ca ei au tinut cont de HJ unde singuri au spus ca penalitatile raman aceleasi
pe chitanta din 2007 scrie clar de administratora restanta 0 sedinta inchisa deci eu numai penalitatile nu le-am achitat si va rog sa-mi spune ti creeind bulibaseala cu afisarea listei de plata pe martie(au afisat pe 6.05 ) este posibil sa hotareasca ei ceva in CE si scotindu ma restanta o luna sa calculeze din urma de la aceel martie 2007 cind am achitat nu era normal sa inghete penalitatile eu nemai avind debit restant
deutza 93 a scris:

deutza 93 a scris:

eu am chitat tot debitul in 2007dar nu si penalitatile in hotarire scrie reclamanta ( asociatia)si-a restrins pretentiile adica penalitatile raminind aceleasi deci la 3.01.2007.deci 15mil inteleg ca mai am de plata penalitati inca 2 luni pentru ca pe data de 13/03/2007 am achitat tot debitul restant in aceste 2 luni penalitatile cu 0.10% sunt de 3mil+15mil din hotarare=18mil dar luna aceasta m-am trezit pe lista de intretinere cu penalitati de 46mil iar restanta de intretinere de 2mil este corect.
Privitor la aceasta restanta de 2mil va intreb: tabelul pe luna martie a fost afisat in luna mai pe 07 iar eu am achitat pe 05 mai suma de 120 care in chitanta scrie avans martie .
Pe 10 iunie am achitat ce a ramas din martie+aprilie+mai e normal sa mi se perceapa penalitati.

deutza 93 a scris:

eu am chitat tot debitul in 2007dar nu si penalitatile in hotarire scrie reclamanta ( asociatia)si-a restrins pretentiile adica penalitatile raminind aceleasi deci la 3.01.2007.deci 15mil inteleg ca mai am de plata penalitati inca 2 luni pentru ca pe data de 13/03/2007 am achitat tot debitul restant in aceste 2 luni penalitatile cu 0.10% sunt de 3mil+15mil din hotarare=18mil dar luna aceasta m-am trezit pe lista de intretinere cu penalitati de 46mil iar restanta de intretinere de 2mil este corect.
Privitor la aceasta restanta de 2mil va intreb: tabelul pe luna martie a fost afisat in luna mai pe 07 iar eu am achitat pe 05 mai suma de 120 care in chitanta scrie avans martie .
Pe 10 iunie am achitat ce a ramas din martie+aprilie+mai e normal sa mi se perceapa penalitati.