Cred ca poatati de fiecare data o intrebare ca subiect nou si pierdem firul.
De ce nu dati click pe "Raspunde" si sa continuati dialogul in subiectul deschis ?
Daca faceti o contestatie la o suma afisata , trebuie sa o faceti in termen de 10 zile de la afisarea listei. Trebuie sa primiti raspuns in 7 zile, conform legii. specificati pe sesizare ca reveniti peste 7 zile sa primiti raspunsul scris sau ca suportati taxele postale pentru a primi raspunsul la adresa ........
In sesizarea catre presedinte contestati o suma si cereti explicatii : ce reprezinta, in baza carei hotarari sau decizii s-a facut cheltuiala, cum a fost repartizata suma , copii dupa facturi, etc.
Expertiza puteti sa angajati inainte de a ajunge in instanta sau dupa deschiderea actiunii. Oricum trebuie sa o platiti. Va puteti recupera banii daca o sa castigati procesul si cereti in instanta cheltuielile efectuate.
am fost data in judecata in noiembrie 2006 , pe 3.01.2007 HJ care spune clar ce debit am de plata si ce penalitati.
asociatia mi-a spus ca ei au mai avut un proces 2000-2004 si de acolo am penalitati. este posibil asa ceva?
si au mai avut inca un proces 2008 -2009 ,dar eu sint cu intretinerea la zi de la HJ,au tergiversat afisarea din martie l-au pus pe6.05.2009 sa ma scoata musai in restanta ,ave-ti dvs vreo explicatie ?
saptamina viitoare doresc sa merg in instanta ,sint vinovata doar pentru ca nu am achitat penalitatile acelea din 2007
de la 15 mil stabilite prin HJ am ajuns sa am 47mil
Ar fi bine sa va angajati un avocat deoarece din cele expuse de d-voastra veti scapa de datoriile din 2000-2004,acestea fiind prescrise. Mai mult, legea interzice aplicarea penalitatilor la penalitati.
SUCCES.
Vedeti ca intre procesul incheiat in 2004 si cel inceput in 2006 ca si cel inceput in 2008 nu sunt niciodata mai mult de 3 ani. Asa ca termenul de presciptie este suspendat. Mai putem avea in vedere si faptul ca acele hotarari , fiecare dintre ele pot fi puse in executate intr-un termen de 3 ani de la comunicarea hotararii. Eu cred ca nu se prescrie nimic.
Cu "penalizari la penalizari " cum suna titlul cred ca-i o greseala. Nu se calculeaza penalizari la penalizari. Dar avand in vedere ca in instanta s-a inceput actiunea in noiembrie 2006 s-au cerut penalizarile calculate pana in octombrie sau septembrie 2006 pentru ca aceea era ultima lista afisata la data actionarii in instanta. Apoi se spune ca s-a dat hotararea in ianuarie 2007. OK! Dar cand a luat la cunostinta de aceasta hotarare restantierul si cand a achitat suma stabilita de instanta in ianuarie 2007 ? E posibil sa mai fi trecut cateva luni plus perioada septembrie 2006 - ianuarie 2007, neachitata. E firesc sa apara pe lista de plata o suma mai mare atat la restante cat si la penalizari fata de suma stabilita de instanta. Instanta nu poate stabili datorii viitoare in acest caz !