avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

hotarire judecatoreasca

am avut proces cu aociatia de propietari in 2006 pe 3 01 2007 instanta a dat hotarirea 50mil debit 15penalitati toata suma ffind actualizata dar asociatia era in proces cu apaterm pentru penalitati acum dinsii solicita o penalitate de 46 mil de la mine este corect
Cel mai recent răspuns: deutza 93 , utilizator 03:54, 16 Iunie 2009
Dati mai multe detalii. CE reprezinta aceste sume? Ce reprezinta debitul principal?
marc70 a scris:

am avut proces cu aociatia de propietari in 2006 pe 3 01 2007 instanta a dat hotarirea 50mil debit 15penalitati toata suma ffind actualizata dar asociatia era in proces cu apaterm pentru penalitati acum dinsii solicita o penalitate de 46 mil de la mine este corect

De acord cu d-na avocat,detaliile oferite de dvs. nu sunt suficiente pentru un raspuns la obiect.
Explicati pe larg situatia pentru a putea fi consiliat.
asociatia m-a dat in judecata in nov 2006 pentru suma de 67 mil si 15 mil penalitati in dec am achitat o parte din debit iar pe 3.01.2007 am avut ultima infatisare si s-a dat si hotarirea mentionindu-se ca reclamanta si-a restrins pretentiile si am de dat debit 55, penalitati tot 15.(scrie clar in hotarire ;penalitatile ramin aceeleasi)
in martie 2007 am achitat tot debitul inclusiv intretinerea pe feb 2007 dar nu am achitat nimic la penalitati.
pina la data curenta am fost tot timpul cu intretinerea la zi respectiv martie 2007-mai2009 dar cind au afisat tabelul pe mai eu sint trecuta cu penalitati de 46mil.
precizez ca in ,2007 asociatia a avut proces cu apaterm pentru penalitatile din perioada 2003 -2006
am fost sa cer explicatii si au inceput sa tipe si sa ameninte ca vin cu executorul
cind am fost data in judecata nu am fost singurul propietar au mai fost si altii atunci va rog frumos sa-mi explicati urmatorul aspect;
de ce din toti propietarii da-ti in judecata numai eu am penalitati atit de mari.ceilalti deloc
am auzit din doua surse ca presedintele negociaza ii dai lui o suma si iti scade toata penalitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere deutza 93 deutza 93 as dori un insistent ajutor pentru urmatoarea problema:in perioada 2003-2006 am acumulat la intretinere o datorie de 6700 lei si o penalitate de 1500 lei in ... (vezi toată discuția)
Incarcare la penalitati marc70 marc70 cind s-a afisat tabelul cu plata intretinerii,figuram la penalitati cu 46mil m-am speiat foarte tare ,am fost sa cer explicatii nu am obtinut decit jicniri,am ... (vezi toată discuția)
Intampinare mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Anul trecut, ptr. ca aveam datorie la intretinere, Asociatia de Proprietari, a cesionat creanta de 5250,76 lei (2731,68 lei debit + 2519,08 lei ... (vezi toată discuția)