Buna ziua,
Anul trecut, ptr. ca aveam datorie la intretinere, Asociatia de Proprietari, a cesionat creanta de 5250,76 lei (2731,68 lei debit + 2519,08 lei penalitati), printr-un contract de cesiune catre Apaterm SA (furnizorul de apa si agent termic). La 30.10.2013, Apaterm SA emite o CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA in care solicita "sa fiu obligat sa platesc suma" mai sus mentionata. In cerere se invoca dispozitiile art. 1566-1586 si art. 1615 Cod Civil coroborate cu art. 46-50 din Legea nr.230/2007.
Pana in prezent, eu am achitat debitul de 2731,68 lei, la casieria Apaterm SA si ptr. penalitati am incheiat un angajament de plata, pe 1 an, cu o rata lunara de aprox. 200 lei.
Pentru ca, cererea emisa de Apaterm SA, de chemare in judecata si-a urmat cursul, eu trebuie sa intocmesc o intampinare. Imi da cineva o mana de ajutor sa intocmesc aceasta intampinare?
Intrebarea mea este: in atare situatie, ptr. ca eu am platit debitul si am un angajament de plata ptr. penalitati, pot stopa acest proces? Daca da, cum pot face asta? Judecatorul, avand dovada clara ca eu am platit debitul si platesc esalonat penalitatile, poate stopa acest proces?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
mihai_b75 , utilizator
16:51, 10 Februarie 2014