avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... incarcare la penalitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

incarcare la penalitati

cind s-a afisat tabelul cu plata intretinerii,figuram la penalitati cu 46mil m-am speiat foarte tare ,am fost sa cer explicatii nu am obtinut decit jicniri,am depus contestatie si am cerut copiile unor acte .
intre timp am aflat ce s-a intimplat,aveai penalitati negociai cu presedintele si ii dadeai lui jumatate si gata nu mai aveai penalitati
dar au fost da-ti in judecata de apaterm si acum trebuie sa scoata banii asa ca incarca pe cei care merg niciodata nu au intrebat nimic au platit si gata.
astept 45 de zile si apoi vreau sa merg in instanta asa prevede legea 230/2007, da 15mil le am de plata penalitati
ma pute-ti ajuta ,ce ar trebui sa cer instantei care ar fi pasii urmatori pe care trebuie sa-i fac?
va multumesc

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:22, 18 Iunie 2009
In primul rand solicitati in scris o cerere prin care sa va explice de unde rezulte acele sume...cereti si un numar de inregistrare.
Ce restanta aveti? Si de cat timp?
la 3.01.2007 prin HJ s-a stbilt 55mil debit si15 mil penalitati am achitat imediat cele 55 debit dar nu si penalitatile de atunci am fost tot timpul la zi cu plata intretinerii ia acum m-am trezit cu 46 mil
Banuiesc ca v-au penalizat si penalizarile, daca ziceti ca nu ati mai figurat cu restante dupa ce ati platit cele 55 milioane.
Si in acest rastimp, pe liste nu v-a aparut absolut nicio restanta, de niciun fel? Si oricum suma noua aparuta de 46 milioane nu justifica nici macar daca v-au penalizat penalizarile. E prea mare.
de cind am achitat debitul 3.01.2007 si pina acum ,niciodata nu am figurat cu nici o suma la penalitati (nici cu aceei 15mil)
dar nici restanta nu am mai avut de la 3.01.007 si pina la data curenta

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere deutza 93 deutza 93 as dori un insistent ajutor pentru urmatoarea problema:in perioada 2003-2006 am acumulat la intretinere o datorie de 6700 lei si o penalitate de 1500 lei in ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere pe luna mai mare decat intretinerea indy indy Buna ziua! Intrebarea mea este legata de modul de calculare al restantelor la intretinere! La mine in bloc se uita la soldul total din luna precedenta si se ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere Ned C Ned C Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: De aprox 2,5 sau 3 ani nu am mai platit decat rar intretinerea, si am vazut in ... (vezi toată discuția)