Buna ziua,
Si prima data cad am semnat declaratia am semnat ca la invinuit.Vreu sa mentionez ca sunt fata, iar din cauza ca nu am mai avut probleme cu legea am obtinut circumstante atenuante dar complice tot am ramas pentru ce am declarat.Nu stiu de ce ar mai trebui sa merg la procuratura?Asa este procedura inaite de inceperea unui eventual proces? Sau ar putea procurorul sa termine cazul aici si sa nu intenteze un proces asa cum mi-a promis mie?
Daca as schimba declaratia ar insemna sa mint am nevoie de un avocat chiar daca sunt chemata la Procuratura?As vrea sa stiu cum este procedura si de ce as puta sa fiu chemata la procuratura?
Buna ziua,
In urma cu 4 luni am fost dusa la procuratura pentru a da o declaratie in care eu eram complice intr-o frauda informatica.In momentul in care am ajuns la procuratura procurorul si organele de politie mi-au spus sa recunosc tot pentru ca in acest fel eu nu osa patesc nimic si cel mai grav lucru care mi se poate intampla este o amenda administrativa.Faptasii au fost arestati preventiv si eliberati dupa 30 de zile.Zilele trecute am primit o citatie de la procuratura pentru a ma prezenta saptamana viitoare in calitate de invinuit in dosarul penal nr.......Va rog sa imi spuneti de ce s-ar putea sa ma cheme si ce se poate intamlpa.
Imi cer scuze.Da este inregistrat la ITM dar angajarorul ar vrea sa plateasca taxele si impozitele in SUEDIA.As dori si legile daca se poate.
Va multumesc
Puteti sa imi raspundeti si mie va rog daca mi se poate face contract de munca in suedia daca firma are deschis un punct de lucru in cluj-napoca si eu lucrez in romania?Daca puteti as vrea si legile.
Urmeaza sa ma angajez la o firma care are sediul in suedia dar nu stiu daca o sa pot avea carte de munca in Romania.Activitatea o sa mi-o desfasor pe teritoriul Romaniei .Care ar fi conditiile sa pot fi angajata cu carte de munca la firma suedeza, si ce demersuri trebuie facute.
pe mine ma intereseaza daca trebuie sa fiu anuntata in scris sau verbal ca s-a inceput urmarirea penala si daca trebuie sa fiu anuntata cu ceva timp inainte de aceasta chestiune sau pot fi anuntata o data cu anuntarea rechizitoriului multumesc
se anunta in momentul in care cazul ajunge in instanta sau inainte?
Eu am dat declaratie la procuratura de 1 luna si 1 saptamana, iar eu sunt comlice, iar faptuitorii sunt in inca in arest.Se poate solutiona un caz la procuratura fara sa ajunga in instanta?