Urmeaza sa ma angajez la o firma care are sediul in suedia dar nu stiu daca o sa pot avea carte de munca in Romania.Activitatea o sa mi-o desfasor pe teritoriul Romaniei .Care ar fi conditiile sa pot fi angajata cu carte de munca la firma suedeza, si ce demersuri trebuie facute.
Puteti sa imi raspundeti si mie va rog daca mi se poate face contract de munca in suedia daca firma are deschis un punct de lucru in cluj-napoca si eu lucrez in romania?Daca puteti as vrea si legile.
1. Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea regulamentului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
2. Este posibila incadrarea dvs cu contract de munca, chiar daca firma are sediul social in Suedia. Punctul de munca al societatii din suedia este inregistrat in tara la ITM??
Imi cer scuze.Da este inregistrat la ITM dar angajarorul ar vrea sa plateasca taxele si impozitele in SUEDIA.As dori si legile daca se poate.
Va multumesc
Alte discuții în legătură
Exceptii
gheyakob
Care sunt excepțiile prevazute de lege pentru mentinerea obligațiilor de plata a unei pensii de intretinere pentru cel care a dat o pensie de ... (vezi toată discuția)