aceasta este ultima hartie dupa care am luat salariu luna aceasta pe 10. Daca puteti sa va uitati si sa intelegeti ce incercam eu sa va explic. Va multumesc anticipat.
da asta am inteles. Dar colegul face receptia si tot ce trebuie. Dar pe pachetele respective apare scris 100 de bucati cand defapt in unele sunt mai putine. Aici de ce trebuie sa plateasca el diferenta din cauza celui care impacheteaza?? asta nu intelege el. Aici nu ar trebuie sa suporte firma cheltuieliile respective??
problema este ca ambele sunt retinute din salariul meu brut. Diseara o sa scanez o hartie care arata venitul meu si totul si o sa il pun pe site ca sa va arat exact ce si cum este ca sa ne intelegem mai bine. Va multumesc pentru raspunsuri.
da dar ambele sunt retinute din venitul meu. Si scrie separat . Sanat. Angajat 105 lei si Cias 130 de lei . Cam aceste valori erau trecute acolo la retineri din venitul total al meu.
Buna ziua as avea si eu o intrebare cum se calculeaza plusul si minusul in gestiune? De ex. unde a lucrat colegul care m-a rugat sa ma interesez el ce avea in plus pe gestiune se egala cu minusul . Aici plusul este in plus si minusul trebuie sa il plateasca din buzunarul propriu. El ar vrea sa afle cum se face acest lucru intr-un mod cat mai legal. Ca el primeste de multe ori in plus dar se intampla ca in ambalaje sa fie si minusuri. Ma refer la unele pachete mai mari . Sunt cazuri in care intr-o punga de 100 de bucati sa fie doar 95 de bucati sau asa. SI acestea le suporta pe buzunarul propriu. Va multumesc anticipat.
Da dar de exemplu pe hartia aceea pe care scrie veniturile mele este trecut CIAS si sanatate angajat ambele fiind undeva pe la 100-130 de lei. Care este diferenta dintre CIAS si Sanat. Angajat asa scrie mai exact.