avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate nortia

Activitate nortia

Buna ziua,

Multumesc pt raspuns.
Nu stiu ce ar tb sa scriu in intampinare. Nu am nici o proba. Nu am cum sa contest sau nu costurile reparatiei. Exista factura de la service atasata la dosar. Asiguratorul a platit doar o parte din cat s-a cerut. Nu stiu cum as putea eu sa intervin. Ce ma sfatuiti?

Multumesc inca o data

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Asa este procedura in astfel de cazuri.
Ar fi bine sa depuneti totusi intampinare.
Teoretic, daca pierde procesul impotriva asiguratorului, trebuie sa obtina sumele de bani de la cel vinovat. Acesta este si motivul pentru care va cheama in instanta ca intervenient fortat. Pentru opozabilitatea hotararii care se va pronunta.

Buna ziua,
Am avut un accident minor care s-a incheiat cu amiabila, iar acum am primit un dosar de la judecatorie in care mi se spune ca am calitatea de intervenient reclamant si ca am obligatia sa depun intampinarea in 30 de zile, dar eu nu am nimic de adaugat (am dat polita pagubitului si atat). Sunt obligata sa trimit intampinarea si sa ma prezint la proces?
Despagubirea a fost facuta partial, iar reclamantul cere in instanta diferenta de la asigurator.
In cazul in care reclamantul pierde procesul impotriva asiguratorului, se poate intoarce impotriva mea, in calitate de asigurat?

Multumesc,
Răspuns la discuția concediere-penalizari
Preavizul se poate face cu jumatate de norma?
Multumesc frumos pt raspunsuri:)
Răspuns la discuția concediere-penalizari
Indiferent de motivul pentru care ai plecat, in contractul de munca se trece acelasi lucru?
Lucrez in comert, mi-am luat concediu de odihna 15 zile lucratoare iar pentru ca vreau sa-mi mai iau inca o saptamana concediu medical am fost amenintata cu concedierea. Se poate face acest lucru? Au intr-adevar nevoie de personal, dar nu pot sa merg sub nici o forma in acea saptamana la serviciu. Mi s-a spus ca voi primi si o penalizare daca indraznesc sa fac acest lucru. Se poate sa primesc penalizare pentru ca mi-am prelungit concediul ? Care ar putea fi aceasta penaliare?
In cazul in care seful striga mereu, am dreptul sa-i spun sa nu mai urle? Poate sa-mi dea o sanctiune disciplinara pentru ca i-am zis sa coboare tonul? Adica sa ma faca in toate felurile si eu sa nu zic nimic?
In cazul unei penalizari, se va specifica acest lucru in cartea de munca in momentul in care voi pleca? Se pot scrie in cartea de munca motivele pentru care plec? Mi-e frica sa nu-mi treaca ceva in cartea de munca si sa am probleme in viitor.
Multumesc,
Daniela