avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Activitate allexx

Activitate allexx

Răspuns la discuția ordin de plata falsificat!!
da ,dar pentru urgentare ,avand in vedere ca "infractorul" e din bucuresti,nu e mai bine sa o fac in bu?si la parchetul carei judecatorii,depe langa jud din care sector,din cele 6?!
inca un aspect,a cesionat firma la 10 zile dupa ce a trimis acel fax,iar firmei i s-a cerut recent falimentul de catre alti creditori!!!!!
Răspuns la discuția ordin de plata falsificat!!
firma e din bucuresti,iar domiciliul asociatului care a facut magaria e in bucuresti deasemenea,dar nu cunosc adresa exacta.Deci plangerea unde o fac?
speta:asociatul unei firme a falsificat ordinul de plata si l-a trimis prin fax firmei partenere,determinand soferul acesteia sa descarce marfa.Mai exact,a introdus un ordin de plata iar dupa ce i s-a pus stampila si semnatura bancii,el a mai adaugat doua cifre in fata,(deoarece nu era x-at) si a trimis prin fax ordinul pe ducand in eroare reprezentantul firmei.VA AVEA SUCCES O PLANGERE PENELA?Firma e din bucuresti iar asociatul e tot deacolo,dar nu ii cunosc domiciliul,unde inregistrez plangerea?Astept pareri.Multumesc
Răspuns la discuția Sold registru de casa in valuta
repet speta: in decursul anului 2008 si pana in prezent s-au luat din caserie aprox 60 000 euro!S-a anuntat control de la garda fin,iar banii s-au cheltuit,neaducandu-se nicio chitanta in momentul scoaterii lor din caserie,deci nu ar fi o problema daca ar exista banii sau daca ar avea documente sa-l acopere.M-am gandit ca ar fi bine daca s-ar semna o promisiune de vanzare -cumparare,iar cei 60 000 euro sa figureze dati avans,pt un imobile!Ce nu stiam este daca e ok,in sensul ca as avea acoperire si cum sa fac promisiunea pt a nu trece de cei 15000 euro,caz in care ar fi trebuit anunta oficiul de spalare al banilor.Astept un sfat.Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția recuperare datorii
da,dar asta dovedeste ca a primit factura ,nu si ca a acceptat-o!
Răspuns la discuția recuperare datorii
intrebare: daca facturile se trimit prin posta,ele nu pot fi semnate si stampilate!ce fac in cazul in care doresc sa merg pe somatie de plata?cum pot pe viitor sa am acoperire la faptul ca facturile sunt trimise prin curierat sau posta(in sensul acceptarii lor)?
multumesc pt eventualele idei!
da,dar chiar daca as face mai multe contracte,ele vor avea date diferite,iar in actele firmei nu stiu cum ar putea fi incluse retroactiv!! :hm: o alta metoda de a acoperii lipsa banilor din casa?

speta:in decursul unui an,s-au strans aprox.60000 euro in casa,banii au fost cheltuiti,iar acum,nu exista niciun euro in casa.a venit control de la garda financiara si au cerut actele si probabil vor verifica si ,,casa"!
intrebare: 1) pot sa aduc o promisiune de vanzare-cumparare,in derulare pt a justifica lipsa banilor?
2) risc amenda mare pt faptul ca nu am depus banii in banca?

astept un raspuns sau o solutie pt controlul cu garda.Va multumesc anticipat!