avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate elgrecone

Activitate elgrecone

Sper ca nu ma-ti inteles gresit,terenul are valoare totala de 15000 eur,taxa se calculeaza astfel:15000/49ani/12luni?Multumesc.
Buna ziua,ce valoare are taxa ce trebuie platita anual la primarie pentru un teren intavilan de 300 mp in concesiune pe 49 ani in valoare stabilita de primarie de 15000 euro si cum se calculeaza aceasta taxa?
Ce se intampla in situatia in care construiesc o constructie(casa) pe acest teren,platesc lunar taxa de concesiune si dupa 49 ani ce se va intampla cu situatia terenului,voi intra in posesie fara sa mai platesc ceva?Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția proces verbal de receptie finala
Multumesc.Credeti ca aceea copie de la primarie este de folos la intabulare,RADET si RAJA,am inteles ca ar trebui copie legalizata,se poate legaliza hartia primita de la primarie?
Răspuns la discuția proces verbal de receptie finala
Multumesc.In cazul in care la primarie nu se mai gaseste,ce pot face?
La terminarea constructiei unei case s-a incheiat procesul verbal de receptie finala semnat de arhitect,proprietar,comisie,primarie,numar de inregistrare,etc.Din pacate l-am pierdut,nu mai am decat o copie color si nu-l mai gasesc pe arhitect.Ce pot face in acest caz,imi trebuie pentru RAJA si RENEL.Va multumesc anticipat.