avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa teren intravilan in concesiune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa teren intravilan in concesiune

Buna ziua,ce valoare are taxa ce trebuie platita anual la primarie pentru un teren intavilan de 300 mp in concesiune pe 49 ani in valoare stabilita de primarie de 15000 euro si cum se calculeaza aceasta taxa?
Ce se intampla in situatia in care construiesc o constructie(casa) pe acest teren,platesc lunar taxa de concesiune si dupa 49 ani ce se va intampla cu situatia terenului,voi intra in posesie fara sa mai platesc ceva?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elgrecone , utilizator 14:36, 5 Octombrie 2010
Sper ca nu ma-ti inteles gresit,terenul are valoare totala de 15000 eur,taxa se calculeaza astfel:15000/49ani/12luni?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeventa concesiune ContSters194310 ContSters194310 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu redeventa unei concesiuni pentru un teren proprietate publica. O anumita primarie din tara, acum mai multi ... (vezi toată discuția)
Valoarea redeventei unui teren concesionat vvoicuv vvoicuv Buna ziua Va deranjez cu o intrebare legata de redeventa unui teren de 300 concesionat in anul 2006, teren care are un pret evaluat de 4 euro fara tva / mp ... (vezi toată discuția)
Legea 15 sau concesiune carmen.i carmen.i mi-am facut casa in curtea bunicii dar pe terenul primariei.vreau sa iau acest teren cu legea 15(indeplinesc conditiile)am fost la primarie dar mi-au spus sa-l ... (vezi toată discuția)