avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces verbal de receptie finala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces verbal de receptie finala

La terminarea constructiei unei case s-a incheiat procesul verbal de receptie finala semnat de arhitect,proprietar,comisie,primarie,numar de inregistrare,etc.Din pacate l-am pierdut,nu mai am decat o copie color si nu-l mai gasesc pe arhitect.Ce pot face in acest caz,imi trebuie pentru RAJA si RENEL.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elgrecone , utilizator 08:08, 29 Octombrie 2009
incercati sa obtineti o copie certificata de la primarie sau de la comisia de receptie a lucrarii.
Mergeti la Primarie si soliciotati eliberarea unei copii certificate comforme cu originalul.
Multumesc.In cazul in care la primarie nu se mai gaseste,ce pot face?
Primariile pastreaza in arhiva dosarele autorizatiilor de construire . Solicitati la servciiul Urbanism ( in calitatea dvs de beneficiar/ proprietar) copie certifictata dupa receptia lucrarii .
Multumesc.Credeti ca aceea copie de la primarie este de folos la intabulare,RADET si RAJA,am inteles ca ar trebui copie legalizata,se poate legaliza hartia primita de la primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie balcon-terasa Rhadu Rhadu buna ziua,locuiesc intr-o vila,constructie noua,la mansrda.as dorii sa \"construiesc\" un balcon.as dorii sa stiu daca se poate face asa o constructie , si ce ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie pentru construirea unui zid intr-un apartament liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Locuiesc intr-o garsoniera noua care a fost facuta destul de spatioasa pentru a se transforma intr-un apartament cu 2 camere. Vreau sa ridic un ... (vezi toată discuția)
Receptie si intabulare constructie noua pclaudia13 pclaudia13 Buna ziua. In cazul in care eu ridic din banii parintilor, pe un teren cumparat de mine, o constructie pe care nu reusesc sa o finalizez pana la casatoria mea, ... (vezi toată discuția)