avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate pisoi502

Activitate pisoi502

Buna ziua,
suntem casatoriti de ceva vreme, iar parintii au reusit sa vanda o mostenire si ar vrea sa ne ajute sa ne cumparam o locuinta. Cum se pot face actele in asa fel in cazul unui divort, locuinta sa ramana a mea?
Buna ziua,
recunosc ca nu sunt specialist in probleme de drept si din acest motiv am nevoie de sfaturile voastre.
In ultima vreme serviciile oferite de CCC Blue sunt jalnice. Exista multe intreruperi si angajatii (cel putin aia cu care am intrat eu in contact) sunt sub orice critica. Ok, avand in vedere acest context am decis sa intreb cum se poate rezilia contractul de prestari servicii internet cu ei. Printre urletele persoanei de la celalalt capat al telefonului am aflat ca eu ar trebui sa le platesc o taxa de debransare.
Doar ca eu citesc contractul cu ei si nu inteleg acelasi lucru.....
Pentru ca am contract incheiat cu ei pentru o perioada de un an, care e deja depasita si automat contractul s-a prelungit.
"In cazul prelungirii tacite a contractului, oricare dintre parti poate solicita incetarea lui, fara motivare, chiar daca cealalta parte si-a respectat obligatiile si nu este in culpa"
Art in care vb de taxa respectiva spune astfel si parerea mea e ca face referire la durata pentru care s-a incheiat……nu vb de prelungire……
Spune asa...in cazul in care beneficiarul solicita incetarea contractului inainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat"

Plus ca mai am un art in contract care spune ca :"incetarea contractului se poate face priin denunatare unilaterala, cu un preaviz de 30 zile, fara taxe suplimentare" ................:

Adica in baza pct pot cere incheierea contractului cu preaviz (e drept) fara taxe ??????

Acum intrebarea se pune in felul urmator, pot incerca in baza acestor articole sa reziliez contractul fara a plati taxa repectiva de debransare? Eventual cu o plangere pe la Protectia Consumatorului si sa am castig de cauza........
Sau tb sa incep sa adun reclamatii scrise si sa plec cu ele la Protectia Consumatorului pentru a demonstra ca astia chiar nu-mi furnizeaza internet.