Buna ziua,
suntem casatoriti de ceva vreme, iar parintii au reusit sa vanda o mostenire si ar vrea sa ne ajute sa ne cumparam o locuinta. Cum se pot face actele in asa fel in cazul unui divort, locuinta sa ramana a mea?
Buna ziua !
Incheind un contract de vanzare- cumparare pe numele lor , iar ulterior un act de donatie in favoarea dumneavoastra. De asemeni puteti cumpara apartamentul pe numele dumneavoastra, facand mentiunea in actul incheiat ca banii provin de la parintii dumneavoastra, in urma vanzarii unei mosteniri a acestora.
Cu stima !
daca banii parintilor nu ajung pt cumpararea casei de acestia, macar o cota parte din casa sa fie pe numele lor, restul pe numele dvs, sotii.
sau cumparati pe numele dvs, dar treceti in contract ca suma reprezinta donatia parintilor exclusiv pt dvs
(daca aveti frati... alegeti cum e mai bine.. sa partajati cu fratii sau cu sotul)
Mostenire
golanski
Mostenesc impreuna cu fratele meu un apartament de la parintii nostri,fratele meu este casatorit,iar acum vrea a isi cumpere o casa,vanzand apartamentul.Eu ... (vezi toată discuția)