Bună seara, soția mea este în creste copil cei de la servici iau suspendat contractul din septembrie, cei de la servici nu mai trebuia sa ii vireze bani în cont dar ei au făcut-o, acum ia venit indemnizația pe 2 luni iar cei de la servici au sunat-o ca să le dea banii înapoi ca nu trebuia sa ii vireze. Au virat bani 2 luni ca și cum se ducea la servici.
Ma întreb ce se poate întâmpla în continuare deoarece bani au fost scoși de pe card, cel care a virat banii nu a observat decât după 2 luni ca avirat greșit suma de bani de 4500 RON?
Mulțumesc
Bună ziua soția are o poprire de la o firma de Leasing cu, care suntem acum în proces iar peste 2 luni va primi indemnizație de creste copil.
Întrebarea mea este dacă mergem la banca și facem card expre pt indemnizație și alocația copilului cei de la Leasing mai pot proprii, sau dacă specificam clar la banca ca acel card este doar pt indemnizație îl vor mai bloca.
Mulțumesc în speranța că mam făcut înțeles.
Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ca am 2500 de ron de plătit si nu vor sa imi dea fiscalul până nu achit acest impozit, este legal.
Mulțumesc