avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani virați greșit de către angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani virați greșit de către angajator

Bună seara, soția mea este în creste copil cei de la servici iau suspendat contractul din septembrie, cei de la servici nu mai trebuia sa ii vireze bani în cont dar ei au făcut-o, acum ia venit indemnizația pe 2 luni iar cei de la servici au sunat-o ca să le dea banii înapoi ca nu trebuia sa ii vireze. Au virat bani 2 luni ca și cum se ducea la servici.
Ma întreb ce se poate întâmpla în continuare deoarece bani au fost scoși de pe card, cel care a virat banii nu a observat decât după 2 luni ca avirat greșit suma de bani de 4500 RON?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 15 Noiembrie 2018
Daca mai are de primit, poate sa opteze sa nu-i vireze suma respectiva pe luna urmatoare.
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
tgeorgescu, utilizator
I se va cere restituirea sumei respective,iar in ca zde refuz poate fi actionata in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma de bani in cont din eroarea unui functionar bancar ferarri_enzo ferarri_enzo Buna ziua, nu stiu daca sectiunea aleasa pentru problema mea este corect aleasa, am studiat inainte si mi s-a parut ca aici ar fi! Caut un consultant care sa ... (vezi toată discuția)
Bani in cont sofia1975 sofia1975 buna ziua!Am o cunostinta care a intampinat urmatoarea problema:lucreaza la o firma care plateste salariile pe card,deci are un card de salarii.In aceasta luna ... (vezi toată discuția)
Bani mai multi pe card lau_25 lau_25 In luna martie am plecat prin demisie de la firma la care am lucrat 3 ani, la sfarsitul lunii martie mi-a fost virat pe card salariul aferent lunii ianuarie si ... (vezi toată discuția)