avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani mai multi pe card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani mai multi pe card

In luna martie am plecat prin demisie de la firma la care am lucrat 3 ani, la sfarsitul lunii martie mi-a fost virat pe card salariul aferent lunii ianuarie si februarie si putinele zile pe care le-am lucrat in martie, respectiv 10 zile.
Nu mi-am scos toti banii de pe card,am zis sa-i mai las acolo pentru zile negre, scotand doar la necesitate. Azi-dimineata am fost sa mai scot niste banuti, si imi verificai si soldul si constatai ca am mai mult cu 600 Ron, decat lasasem pe card.
Am intrebat ofiterul de la banca mi-a verificat cardul si mi-a zis ca este probabil vorba de vre-un salariu restant. Dar nu este vorba despre asta pentru ca mie mi-au intrat odata banii restanti.
Ma gandi ca poate sunt banii pe concediu dar sunt prea multi 600 lei pe 2 luni din an, in conditiile in care luam 500 lei banii pe CO pe tot anul. Mentionez ca scosai banii de pe card si cardul il inchisai.
Intrebarea mea este: In situatia in care s-a facut o greseala si firma sesizeaza aceasta greseala, poate mi-au virat mie banii altcuiva sau mai stiu eu ce, firma isi mai recupereaza banii si cum ca eu inchisai contul si predai cardul?
Nu stiu cum sa procedez, sa sun la firma si sa le sesizez situatia?Pana la urma nu este treaba mea ca au gresit ei dar mi-e sa nu ma trezesc peste luni bune cu instiintare ca trebuie sa le dau nu stiu cati bani inapoi.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:50, 2 Iunie 2014
Cei 600 lei sunt virati de firma la care ati lucrat?
In caz ca da si spuneti ca sunt bani necuveniti, e cazul sa dati telefon la firma si sa intrebati.
Asa este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold mai mare pe card lau_25 lau_25 In luna martie am plecat prin demisie de la firma la care am lucrat 3 ani, la sfarsitul lunii martie mi-a fost virat pe card salariul aferent lunii ianuarie si ... (vezi toată discuția)
Salariu virat gresit Dieggo Dieggo Buna ziua, Va adresez o intrebare privind un salariu virat gresi. La inceputul anului acesta m-am angajat la o firma de recrutare care facea leasing de ... (vezi toată discuția)
Problema de exceptie cu o banca de prestigiu ContSters88537 ContSters88537 Am solicitat in februarie 2009, un card de credit la o banca de renume, cu filiala in Bucuresti, in centru. Am dat peste o angajata care mi-a zis ca nu-mi iese ... (vezi toată discuția)