romascanu a scris:
Dumneavoastra puteti da mai mult de 25 % dar judecatorul nu poate stabili mai mult de 25% (e limita prevazuta de lege).
Eu propun sa finalizati la primul termen procesul de pensie: astea sunt veniturile mele (adeverinta)....si atat ... (spre 25 %) ofer pentru a fi stabilit cu titlu de pensie (Rezulta in acest caz o majorare fata de suma stabilita in prima hotarare??) iar problema dreptului de vizita sa o puneti intr-un dosar separat (daca va mai fi nevoie dupa ce adoptati pozitia mai sus - de regula fostelor le trece pata interdictiei dupa adoptarea unei astfel de atitudini ). Daca va mai fi necesar, oricum cererea dvs. privind dreptul de vizita va fi cu totul altfel privita. ;) daca o separati de pensie. (cu un ochi mai bun).
Stimata doamna avocat,
cunosc ce prevede legea in privinta pensiei alimentare dar nu cunosc in detaliu codurile de procedura juridica, in sensul ca ma intereseaza teoretic legal, doar din motivul de a nu pierde timpul, daca in acest proces de pensie alimentara pot cere vizitarea copilului.
stiu ca practica este cu totul alta, m-am lovit de asta, dar merita sa incerc.
in ceea ce priveste speranta dvs. este foarte posibil, dar in momentul cand fosta vine cu politia la usa sa ia copilul, fara nici un motiv logic( anuntand-o anterior ca in cateva ore ajungem noi acasa la ea, dupa cum se intampla de obicei) iar copilul se sperie si plange..... nu sunt dispus sa expun copilul la riscul de a se repeta acest fapt.
in legatura cu ochii cu care ma priveste d-na judecator oricum sunt "condamnat", binenteles tinandu-se cont de principiul egalitatii drepturilor si obligatiilor parintilor, asa ca mai important este pentru mine posibilitatea de a-mi vedea cat mai curand posibil copilul.