(2) Cele 12 luni prevăzute la alin. (1) pot fi constituite integral şi din perioadele în care persoanele s-au aflat în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
…………………………
i) au beneficiat de concediu fără plată pentru a participa la cursuri de formare şi perfecţionare profesională din iniţiativa angajatorului sau la care acesta şi-a dat acordul, organizate în condiţiile legii;
....................................
Si acum intrebarea:
Cum este tratata sau interpretata aceasta litera (i)in cazul meu, va rog, daca-am avut cartea de munca suspendata cu art. 54 din Codul Muncii timp de un an, perioada in care am absolvit un Master in Anglia. Poate fi considerat Masterul in Anglia un curs de formare si perfectionare profesionala la care angajatorul si-a dat acordul(spun asta deoarece Masterul a fost din initiativa salariatului)? Ce sa inteleg prin "organizate conform legii" in cazul meu?
Va multumesc.
PS: Care este institutia la noi in Romania de la care as putea primi un raspuns oficial in privinta acestei chestiuni? Primaria? Casa de asigurari sociale? Unde sa pun aceasta intrebare oficial si alte intrebari legate de dosarul de CIC?
Multumesc anticipat